Muntatge amb fotos de personatges
POLÍTICA

Moment viral d'una diputada del PP aplaudint el discurs de Vox sobre immigració

Bea Fanjul ha aplaudit el discurs de Pepa Millán sobre immigració i inseguretat

Fa mesos que la immigració marca l'agenda política espanyola i es presenta com un dels grans temes de les eleccions europees del nou de juny. Ficats de ple en campanya electoral, aquest matí ha tingut lloc la sessió de control al Govern al Congrés dels Diputats. La crisi migratòria s'ha fet un lloc durant la sessió, i ha donat lloc a una imatge tan curiosa com significativa.

La portaveu de Vox, Pepa Millán, ha acusat el Govern d'“obrir les portes del nostre país a milers de persones sense control” i de “transformar els nostres barris en guetos presos per la immigració il·legal”. La diputada ha advertit que “solidaritat no és fer pagar als que compleixen la llei cada dia les conseqüències de la seva falsa caritat amb què vénen a imposar-se i no a integrar-se”. I ha promès que Vox “evitarà que des de Brussel·les segueixin liquidant les nostres fronteres, la nostra llibertat i la nostra seguretat”.

El discurs de Pepa Millán ha arrencat els aplaudiments de la bancada verda, però també de la diputada del PP Bea Fanjul. Les càmeres han captat el moment en què Noelia Núñez, vicesecretària dels populars, reprenia la diputada per aplaudir el discurs antiimmigració de Vox. En adonar-se de la situació, la diputada ha deixat d'aplaudir desfermant les rialles entre totes dues en una situació distesa.

Diputada del PP riñe a una compañera de partido por aplaudir el discurso de Vox

Tot i això, són molts els votants del PP que aplaudeixen el discurs de Vox sobre la immigració i que els agradaria que el seu partit fos més contundent sobre aquesta qüestió. Recentment vam veure com a Catalunya, el PP liderat per Alejandro Fernández centrava la seva campanya en la seguretat per competir al mateix terreny que Vox. Els aplaudiments de Bea Fanjul no són només una anècdota, sinó també un reflex de la competència entre els dos partits de la dreta en qüestions com ara la immigració.

L'aplaudit discurs de Vox

“Només cal passejar-se per Lleida, per Almeria o per Bilbao per veure que s'està duent a terme una substitució poblacional a costa del negoci del segle XXI que és la immigració il·legal”. Així de contundent s'ha mostrat Pepa Millán, que ha fet referència als més de 300 llops solitaris que el Ministeri de l'Interior diu vigilar a Espanya. "El Govern només ha expulsat el 13% dels immigrants il·legals", ha afegit, "i quan preguntem per la resta ens acusen de xenòfobs".

“Nosaltres no tenim cap problema amb el color de la pell, però sí amb el que molts porten al cap”, ha advertit la diputada de Vox, “perquè el progrés no és importar massivament els que creuen que jo sóc inferior a un home ”. A més, ha recordat l'augment de les agressions sexuals, i que les presons són plenes d'estrangers perquè “tot i ser el 13% de la població cometen el 50% dels delictes”. Ha conclòs dient que la política de portes obertes són una amenaça “per a la nostra integritat i la nostra cultura”.

➡️ Política

Més notícies: