Meme d'Ignacio Garriga com a companyia d'avions

POLÍTICA

Els millors mems de la darrera campanya de Vox contra els delinqüents estrangers

La seva petició de deportar delinqüents té força recorregut en xarxes i ja circulen els mems

Vox presentava ahir la campanya de cartells i fullets per demanar la deportació de delinqüents reincidents. La campanya ha tingut força impacte en xarxes socials i molts s'han fet ressò de la tanca publicitària que va mostrar el partit. Demanen que s'expulsin del país tots aquells delinqüents estrangers reincidents.

Amb el lema, “Delinqüents al teu barri? Nosaltres tenim el bitllet de tornada!”, el partit pretén posar el focus en aquest assumpte per a les eleccions autonòmiques. Un dels eixos de la campanya és la vinculació entre immigració irregular i inseguretat. Amb especial èmfasi en la multireincidència delictiva.

Cartell electoral de Vox amb el lema 'Delinqüents al teu barri? Nosaltres tenim el seu bitllet de tornada'

Mems de la campanya

Poc després d'anunciar-se la campanya, els mems han començat a circular per xarxes socials. Tot ells van a la mateixa línia. Fan humor amb el to de la campanya, que oferia els bitllets de tornada als delinqüents com si Vox fos agència de viatges.

I els mems han explotat precisament aquesta idea. Presenten Ignacio Garriga com un treballador del sector aeri encarregat del trasllat dels deportats.

Més enllà de l'humor, la realitat de l'augment de la inseguretat a Catalunya i a Barcelona és una de les preocupacions més destacades de la ciutadania. En els darrers dies hem pogut veure com la policia nacional procedia a l'expulsió de diversos reincidents. Alguns amb delictes d'agressions sexuals a l'esquena.

D'altra banda, cal esperar que aquest assumpte sigui protagonista en els debats de la campanya. Fins i tot partits de l'òrbita progressista com el PSC han demanat més contundència en la lluita contra els reincidents.

Meme d'Ignacio Garriga com a tècnic d'un avió
Meme d'Ignacio Garriga a un avió
Meme d'Ignacio Garriga com una targeta d'embarcament d'un avió
➡️ Política

Més notícies: