Muntatge de Pedro Sánchez, Ayuso i Irene Montero amb un telèfon mòbil i el logo de X
POLÍTICA

Els millors 'memes' de la investidura de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez, Irene Montero i Isabel Ayuso, principals protagonistes dels mems de la investidura


Després de l'acord de PSOE i Junts perquè els independentistes donin el seu sí a Pedro Sánchez, s'ha iniciat el debat per la investidura. Aquesta primera jornada ha estat marcada pels retrets, les puntades de peu a la cultura del nostre país i per algun insult.

Per això, molts usuaris de X han decidit posar una mica d'humor a l'assumpte, i han creat alguns dels mems més sonats d'aquesta investidura. Des d'E-Notícies n'hem recollit alguns.

Molts dels mems de la comunitat de X, han anat dirigits directament a l'encara president del Govern en funcions, Pedro Sánchez. Tot i això, Irene Montero, Miriam Nogueras o Isabel Ayuso, també han estat protagonistes d'alguns d'aquests gags.

Isabel Díaz Ayuso ha estat protagonista d'alguns d'aquests mems a causa del comentari que li va proferir Pedro Sánchez durant la sessió d'investidura. La presidenta de la Comunitat de Madrid va ser captada mentre Sánchez feia referència al cas de corrupció. En aquell moment va ser quan una càmera va captar Ayuso anomenant “fill de p***” el líder socialista.

Aquest comentari, confirmat per la presidenta de la Comunitat de Madrid, ha generat molta controvèrsia, ja que en un primer moment es va considerar que havia dit “m'agrada la fruita”. Aquesta confusió ha creat gran quantitat de mems a X sota el hashtag #MeGustaLaFruta, que es manté en les tendències de la xarxa social.

De fet, Ayuso ha volgut justificar les seves paraules, fent referència al meme que ha sorgit a les xarxes.

➡️ Política

Més notícies: