María García Fuster al Congrés dels Diputats
POLÍTICA

María García Fuster serà la número 2 per Vox a les eleccions del 12-M

Segons ha pogut saber E-Notícies, l'actual diputada acompanyarà Ignacio Garriga, mentre que Joan Garriga, Manuel Acosta i Mónica Lora també repeteixen. A més, la formació presenta els seus candidats per Tarragona, Girona i Lleida


María García Fuster acompanyarà Ignacio Garriga a les llistes de Vox per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 12 de maig. Segons ha pogut saber E-Notícies, l'actual diputada de la formació verda serà la número dos de la candidatura constitucionalista per la província de Barcelona.

Aquesta metgessa especialista en anestesiologia i reanimació, amb experiència en centres com l'Hospital de Bellvitge, el Parc Taulí o el Germans Trias i Pujol, repetirà al Parlament la propera legislatura. I és que María García Fuster ja ha estat diputada per Vox els últims tres anys a la cambra catalana.

E-Notícies també ha tingut accés al nom dels 10 primers llocs a les llistes per Barcelona. Més enllà d'Ignacio Garriga (candidat a la presidència) i García Fuster (número 2), la candidatura dels constitucionalistes manté els principals actius del partit al Parlament a l'última legislatura.

Ignacio Garriga molt seriós en un míting de Vox durant la campanya electoral

Joan Garriga anirà de 3, seguit de Manuel Acosta (4) i Mónica Lora (5). Tots repeteixen en llocs de sortida després de tres anys d'activitat al Parlament, destacant sobretot la tasca de Lora, molt contundent contra Tània Verge i la Conselleria d'Igualtat i Feminismes.

La número 6 de les llistes de Vox per BCN serà Júlia Calvet, l'expresidenta de S'ha Acabat. La seguiran el fins ara diputat Andrés Bello (7); Mónica Soria, que va ser número 2 a les municipals per Sitges (8), Marcos Rodríguez, regidor a Sant Cugat (9) i Nuria Acacio, regidora a Sabadell (10).

Continuïtat en els candidats per Tarragona, Girona i Lleida

Més enllà de la llista per Barcelona, Vox ja ha presentat els candidats per a la resta de províncies. Uns candidats amb una clara línia continuista, atès el bon paper exercit pel partit en la darrera legislatura, en què es van convertir en la formació que més iniciatives ha presentat en aquests tres anys.

Alberto Tarradas posant mirant a càmera

Sergio Macián, diputat a la darrera legislatura, liderarà la candidatura de Tarragona. Alberto Tarradas ho farà per Girona, sent també un dels actius més importants de la formació, atesa la seva joventut (27 anys) i la contundència mostrada al Parlament en els darrers tres anys. Finalment, el president de Vox per Lleida, Rafael Villafranca, serà el candidat en aquesta província pel partit de Santiago Abascal.

L'objectiu de Vox per al 12 de maig és ben conegut: continuar sent la principal força constitucionalista del Parlament i intentar, almenys, mantenir els 11 diputats que té actualment. Des de fa temps, Catalunya s'ha convertit en un dels principals bastions de Vox i ara la formació aposta per gairebé el mateix grup que ha aconseguit això, amb Ignacio Garriga al capdavant i escuders com Garcia Fuster, Joan Garriga, Lora, Tarradas o Macián .

➡️ Política

Més notícies: