Laura Rosel ja té substitut
POLÍTICA

Mal rotllo a Catalunya Ràdio

Laura Rosel s'acomiada llançant retrets a Catalunya Ràdio


Onada de canvis a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per a la temporada vinent. Fusió entre els diferents mitjans, nou nom i comiats, diversos comiats.

La primera notícia que vam conèixer va ser que Catalunya Ràdio es carregava a Laura Rosel, presentadora durant tres anys del programa insígnia de la cadena, 'El matí de Catalunya Ràdio'. Ràpidament, la 'corpo' li va trobar substitut, de fet, la notícia que Ricard Ustrell serà qui li prengui el relleu es va fer pública el mateix dia que la del seu comiat.

Imatge de Ricard Ustrell durant 'Col·lapse'

Arran d'aquesta decisió, presa per la direcció de la ràdio pública arran de les xifres d'audiència registrades i la distància amb la competència, Laura Rosel , es queda sense el que ha estat el programa durant tres temporades.

Després de tres anys presentant el programa més important de la ràdio pública, la periodista ha posat el punt final al seu pas per l'espai aquest matí, divendres 7 de juliol.

Laura Rosel carrega contra Catalunya Ràdio

La periodista ha aparegut per última vegada en antena pocs minuts després de la 8 del matí per presentar per última vegada 'El matí de Catalunya Ràdio' en un darrer capítol d''Accent Rosel ' molt especial. Un programa que ha estat marcat per comiats, agraïments i retrets de les veus principals que l'han acompanyat en aquesta aventura.

La periodista ha volgut dedicar unes paraules als seus companys i oients plenes de significat: “Fins aquí, aquí acaba aquesta aventura increïble que ha estat fer 'El matí de Catalunya Ràdio'. Ha estat un honor parlar davant aquest micròfon poderós, matinar per tots vosaltres durant els darrers tres anys, veure com es fa de dia a través d'aquestes finestres que són un privilegi i veure com el món es treu la son de les orelles”, ha començat dient la presentadora.

"Ens mereixíem una aposta més ferma"

"Ser el vostre despertador, acompanyar-vos de ruta amb el cotxe o a l'autobús o dinant a la cuina o a la dutxa. Malgrat tots els matins que no he vist despertar-se les meves filles, malgrat el somni, les esgarrinxades, malgrat les punxes d'aquesta cadira calenta… ha valgut la pena”, ha carregat la presentadora contra Catalunya Ràdio.

Aquest no ha estat l'únic 'dard' que ha llançat durant el comiat. N'ha llançat un altre cap a la direcció del programa i també al seu principal competidor, RAC1.

Primer pla de Laura Rosel

"Hem retallat distàncies amb RAC1 en una etapa d'atracament de política i amb l'actualitat molt i molt ensopida. Amb una competència que no oblidem, ens treu 14 anys d'avantatge. Hem intentat fer la ràdio que, crec que és la ràdio que se sent i que acompanya, que és ràpida i que és conscient amb el cap al carrer”.

"I podríem haver fet molt més perquè ens mereixíem una aposta més ferma. Amb tres anys no arriba, la ràdio vol temps i vol confiança, vol acompanyament. El càrrec era enorme i no ho teníem gens fàcil, vam aixecar aquest programa en només 10 dies", ha llançat contra la direcció de l'emissora.

Laura Rosel presumeix d'equip

"Marxem amb el cap ben alt, contents. Me'n vaig agraïda de l'equip que ho ha fet possible; un equip de la casa, que per això és la ràdio pública. Amb gent que porta mitja vida aquí i altres que encara ho tenen tot per fer”.

"Gràcies a tots, gràcies a tota la gent dels Informatius i d'Esports, als equips tècnics i de producció de Catalunya Ràdio. Gràcies a Raquel, que m'ha portat cada dia un litre de cafè, gràcies a la Carlota i a la Joana per no tenir-me en compte res i gràcies a tots vosaltres per escoltar-nos, per acompanyar-nos i per demanar-nos més, per ser exigents i per enviar-nos tanta i tanta energia aquests últims dies que ens ha arribat. Només em queda dir-vos gràcies i fins aviat", ha dit per tancar el comiat.

➡️ Política

Més notícies: