Muntatge amb un pla curt de Federico Jiménez Losantos somrient i un pla mitjà de Gabriel Rufián capcot
POLÍTICA

Jiménez Losantos, demolidor contra Gabriel Rufián: l'enfonsa amb 6 paraules

El popular presentador radiofònic es refereix a Rufián


Entre altres coses, Federico Jiménez Losantos és conegut per la barreja de contundència i enginy de les seves opinions. I si algú així es troba amb un altre abonat a la ironia com Gabriel Rufián , la barreja és explosiva. Al seu matinal de ràdio , Losantos feia una crònica de la investidura i s'ha referit al polític d'Esquerra.

Rufián a Sánchez: 'No se la jugui'

Gabriel Rufián va parlar ahir a la investidura i ho va fer amb un cert to d'amenaça cap al candidat. 'Veu alguna alternativa a nosaltres? Veu aquí a Albert Rivera, a Inés Arrimadas?', li deia a Sánchez. Per acabar concloent: 'No se la jugui'.

No podem negar que els vots d'ERC són determinants. Però com també ho són qualssevol altres de la coalició heterogènia que ha muntat Sánchez. Així que potser hi ha maneres més subtils i discretes de recordar al Parlament la sort que t'ha caigut en gràcia.

Però si per alguna cosa no es caracteritza Gabriel Rufián és per callar o ser subtil. I això és una cosa que té en comú amb un altre polèmic personatge: Federico Jiménez Losantos. El mascaró de proa d'EsRadio li ha dedicat unes dures paraules: amb només sis, ho ha despatxat.

Què us ha dit?

'Chulería de la Barceloneta: tot fals', això és el que li ha dedicat a Rufián. En el discurs del polític processista només hi ha vist altivesa i falsedats encadenades. Això de 'Señor Sánchez, no se la jugui', amb to d'advertència, li ha semblat propi d'un xulo de la Barceloneta.

A tot això, Losantos no deixa de tenir una certa imparcialitat analítica. Aquesta vegada, per exemple, després d'atiar Rufián, ha qualificat - i sense ironia - 'd'excel·lent' el discurs de Nogueras. Sigui com sigui, amb els seus historials mutus Rufián i Losantos prometen més moments virals.

➡️ Política

Més notícies: