Judit Martín fent de Virgen del Rocío en un gag a TV3
POLÍTICA

L'actriu de la Virgen del Rocío de TV3 demana el vot per Ada Colau

Judit Marín, imputada per la seva 'broma', signa un manifest a favor dels Comuns

La 'broma' de la Virgen del Rocío a TV3 té nou capítol. Fa tot just uns dies es va conèixer que una jutge ha acusat Toni Soler, Jair Domínguez i Judit Martín pel seu polèmic gag. No està clar quin recorregut tindrà judicialment, però de moment caldrà esperar fins al 27 d'octubre. Serà aquest dia quan compareixeran davant el jutjat.

Per ara Judit Martín, l'actriu que va donar vida a la Virgen del Rocío, ha tornat a ser notícia en aquestes eleccions municipals. Martín, juntament amb 300 personalitats, ha signat un manifest de suport a la candidatura d'Ada Colau i Barcelona en Comú per aquest diumenge 28 de maig.

El manifest es diu 'Per una Barcelona que obri camí' i personalitats acadèmiques, del món artístic o jutges han decidit fer el pas per donar suport a Colau. “Barcelona ha recuperat els seus trets distintius de justícia social, radicalitat democràtica i lluita per la millora constant de la vida dels seus veïns, especialment en els barris més humils”, diu el text.

Els signants també defensen que Barcelona ha pres una nova direcció amb Colau “davant la resistència dels grans poders econòmics”. Però obliden el suport que Ada Colau va tenir el 2019 de Manuel Valls, que va ser clau per obtenir l'alcaldia després de perdre davant Maragall.

Judit Martín porta diverses temporades treballant en diversos projectes de TV3, tots ells liderats per Toni Soler, com Polònia o Està Passant. També treballa en el programa de tarda de RAC 1 de Toni Clapes

.