Míriam Nogueras en una roda de premsa a Tarragona
POLÍTICA

Junts ja treu rèdit de la derrota de Puigdemont

El partit ja té el nou argument per combatre l'abstenció

Quan es tanca una porta, se n'obre una altra, deuen de pensar a can Junts per Catalunya. La dura derrota de Carles Puigdemont al Tribunal General de la Unió Europea és munició per als juntaires, que ja tenen nou relat victimista.

La decisió del TGUE es donava a conèixer a dos quarts de deu del matí d'aquest 5 de juliol. Minuts després els càrrecs de Junts sortien en tromba per capitalitzar electoralment la pèrdua de la immunitat de Puigdemont.

La cap de llista de Junts aquest 23J, Míriam Nogueras, era de les primeres. Catalunya és el que és, segons ella, per Carles Puigdemont . Fa uns anys, en dies com avui, la defensa de Carles Puigdemont i la seva mística més enllà del terreny terrenal era una cosa homogènia en xarxes. Però alguna cosa ha canviat i només cal veure algunes de les respostes al tuit de Nogueras.

L'argument de la número u a les generals és pervers. Només per Puigdemont la gent ha de recordar que Catalunya "és una nació que mai no s'ha rendit". Una sentència que directament esborra els independentistes de carrer, que es van creure l'u d'octubre i que s'han baixat del carro del processisme.

El xantatge electoral de Junts per Catalunya ha començat aquest dimarts, 5 de juliol des de Brussel·les. Tots els càrrecs del partit s'han apuntat a una estratègia que té un horitzó clar: les eleccions generals del proper diumenge 23 de juliol.

Els ciutadans de Catalunya s'han de preparar per a dues setmanes intenses de Carles Puigdemont per esmorzar, dinar i sopar. La retirada de la seva immunitat no comportarà gens ni mica d'autocrítica. Junts ni recordarà que, en cas de ser detingut, no serà jutjat per sedició gràcies als companys d'ERC. Torna el Puigdemont mártir, el President que ha de tornar a la seva terra promesa per guiar el poble.

Veurem si, com ja va passar el 2018 i el 2019, la carta Puigdemont serveix a Junts per tornar a guanyar Esquerra.

➡️ Política

Més notícies: