Captura de vídeo de Twitter
POLÍTICA

Una jove catalana denuncia un robatori i la resposta dels Mossos desferma la fúria

Segons la influencer Carla Clavera, li van dir que busqués els objectes robats a Wallapop

La periodista i influencer catalana Carla Clavera ha denunciat un robatori a través de les xarxes socials. Ho ha fet a través de la plataforma TikTok, on acumula més de 26.000 seguidors.

“Ens han robat tot el que portàvem al cotxe, tot”, relata visiblement afectada des de dins del vehicle. La noia explica que els lladres han obert la porta del cotxe fent palanca, i han agafat tot el que han trobat, des de l'ordinador i la roba fins als apunts de la universitat del seu xicot.

És aleshores quan explica que han anat a denunciar però que els Mossos els han dit que busquin al Wallapop. Això és així perquè molts lladres venen les coses robades a Wallapop, una plataforma de compra i venda d'articles de segona mà. La jove acaba a punt de plorar, presa de la “impotència” i la “ràbia” per la sensació d'inseguretat i desprotecció.

Crítiques a Interior i als Mossos

El vídeo ha estat difós a Twitter, on ja acumula més de 300 missatges de molts estupefactes amb la resposta dels Mossos. També n'hi ha molts que diuen que “els catalans hem de despertar” davant de la sensació d'inseguretat. Hi ha un clam assenyalant el Govern de la Generalitat, i especialment el Departament d'Interior que dirigeix Joan Ignasi Elena, com a responsables del que està passant.

Qui també ha comentat el vídeo ha estat el candidat d'Aliança Catalana a Barcelona, Lluís Areny: “La impotència de Carla també la senten els Mossos per culpa d'uns polítics i jutges irresponsables i bonistes davant de l'allau de delinqüència importada que patim”.

Un mostra el seu cansament i adverteix que “quan organitzem patrulles ciutadanes en legítima defensa que no vinguin a plorar”. Un altre que assegura haver estat víctima d'un robatori al cotxe té clar que “és culpa de la immigració, però no de la majoria sinó de la que deixen entrar i no vénen a treballar ni integrar-se”. També que “si la policia i la justícia no estan a l'alçada, haurem d'actuar pel nostre compte”.

Són molts els qui critiquen Interior i els Mossos, i el conseller Joan Ignasi Elena per “la seva incompetència” i com a “responsable de la degradació” a Catalunya.

Va demanar no votar Orriols per 'fatxa'

Tot i que també hi ha un ciutadà que recorda que la Carla, la protagonista del vídeo, era la que ens deia que no es pot vincular immigració amb delinqüència”. Efectivament, al seu compte de Twitter va demanar no votar Aliança Catalana ni Vox, anomenant-los “fatxes”.

➡️ Política

Més notícies: