Muntatge de Juame Asens al costat d'un missatge que va enviar una ciutadana anònima que el va criticar
POLÍTICA

Jaume Asens insulta una ciutadana anònima que l'havia criticat

Una usuària de X ironitza amb l'anunci d'Asens de la seva candidatura a les europees i Asens li respon que 'està podrida per dins'


La xarxa social X és bàsicament una anarquia en què cadascú pot dir el que consideri. Els polítics la fan servir com a eina de comunicació i això els exposa als comentaris de qualsevol ciutadà. El més normal és que no responguin.

No sembla que sigui el cas de Jaume Asens. Una usuària de X s'ha permès una broma amb l'anunci de la candidatura a les eleccions europees. I el polític dels Comuns li ha respost per privat per dir-li que “té la maldat al cor”.

Asens i els Drets Humans a Europa

“He acceptat la proposta de les coordinadores dels comuns per presentar-me com a candidat del partit a les eleccions europees”. Amb aquestes paraules anunciava Jaume Asens la seva candidatura electoral. I així li responia 'Cris', una usuària de twitter: “Gràcies pel sacrifici, Jaume. Ha de ser duríssim continuar vivint de la teta pública”. A partir d´aquí ha començat la polèmica.

Segons narra Cris aportant captures de pantalla, Asens li va respondre per privat amb un missatge virulent. En ell, li retreia que tingués “la maldat al cor” i que tingués “el marc mental de l'extrema dreta”.

La usuària ha explicat que Asens es va posar en contacte amb ella per dir-li en un llarg missatge que “estava podrida per dins”. Així mateix, Asens li hauria donat permís per publicar la conversa. “Tampoc no m'importa si la publiques, posarà en evidència el que penso de tu”, li deia el polític.

'Cris' ha actuat en conseqüència i ha fet públic l'incident. Ha assenyalat que als polítics “els hi fot que la gent normal tingui veu”. “És el nivell, xiquets”, deia als seus seguidors, “el nivell de qui es presenta com a eurodiputat, però creu convenient insultar per privat una senyora”.

Finalment, s'ha permès una altra ironia amb l'anunci que Asens havia fet justificant la seva candidatura a les europees. “És hora de defensar els drets humans a Europa”, deia Asens. Al que ha respost 'Cris': “se'n va a lluitar pels Drets Humans, però no li facis conya a twitter o t'insulta. La llibertat dexpressió i tal”.

➡️ Política

Més notícies: