Imatge de Jair Domínguez al costat de la seu d'Endesa
POLÍTICA

Jair Domínguez: de bufó indepe rebel a fer anuncis d'Endesa

L'humorista català va intervenir en una de les pauses publicitàries de l''Està passant' de TV3 per fer un anunci sobre Endesa


Enfant terrible de l'independentisme, Jair Domínguez era dels que no callava. Un tipus sense filtres, polèmic i controvertit. D'un temps ençà, però, la posició de l'humorista barceloní ha canviat lleugerament. Domínguez ja és una de les cares visibles de la Corpo. Ho veiem totes les tardes en TV3 l''Està passant' i en al programa de ràdio 'El Búnquer' de Catalunya Ràdio. "Sistema mediàtic català" en estat pur.

I, es clar, viure de la Corpo comporta algunes renúncies. Del 'Puta Espanya' hem passat a anunciar una empresa del Íbex. Jair Domínguez va intervenir en una de les pauses publicitàries de l'Està passant de TV3 per fer un anunci sobreEndesa. El còmic va publicitar els descomptes de l'empresa energètica al programa de dilluns passat, 27 de novembre.

"Hi ha coses amb què és millor no fer bromes. Què, sembla mentida que t'ho digui jo, no? Creu-me, és millor no jugar amb el preu de la teva factura d'energia. Ara, a Endesa, t'ofereixen estalvi permanent ( ...)".

Jair Domínguez, molt criticat a les xarxes socials

Les reaccions a les xarxes no es van fer esperar. Van ser diversos els usuaris de X, abans Twitter, que es van sorprendre amb la nova cara de Jair Domínguez. Alguns, fins i tot, van tirar d'hemeroteca i van posar sobre la taula un gag del còmic el 2018.

En aquest, emès el 2 de desembre del 2019, es podia veure Jair ironitzant i rient d'Endesa donant una sèrie de consells energètics. "Aquest espai no està patrocinat per Endesa. Insisteixo, això... No ho ha pagat Endesa!", destacava.

L'usuari @al_solanes, que va rescatar el gag, deia: "Doncs al final Endesa ja patrocina oficialment".

"La pela és la pela!"

Altres usuaris, directament, ironitzaven amb la figura de Jair mitjançant una enquesta a X. "Després d'Endesa, què serà el proper que promocionarà el patriota Jair Domínguez?", deia. "Cruzcampo, Chorizos Revilla, Osborne o Vox", ironitzava.

Un tercer usuari, així mateix, l'interpel·lava a X: "Vaja, Jair. Molt compromès amb Catalunya, però després fas anuncis d'Endesa. La pela és la pela!".

L'anunci de Jair Domínguez va generar gran controvèrsia a les xarxes socials, ja que sempre se li havia associat a un paper de "rebel". Tot i això, alguns van dir entendre la seva posició.

"Veure l'enfant terrible de Jair Domínguez promocionar una empresa com Endesa ens ha de fer entendre que tots interpretem un paper", ressenyava @russiantruth32.

"El més rebel, anàrquic i autèntic dels actors no és més que això, un actor a sou. ¡I no ho critico!", afegia finalment.

➡️ Política

Més notícies: