Muntatge amb un primer pla gran d'Isabel Díaz Ayuso de perfil i un pla mitjà de Pedro Sánchez capcot amb cara de preocupació
POLÍTICA

Isabel Díaz Ayuso llança una dura advertència després del pacte entre PSOE i Junts

La presidenta de la Comunitat de Madrid carrega amb contundència contra Pedro Sánchez


PSOE i Carles Puigdemont ja tenen el pacte fet perquè Pedro Sánchez segueixi sent el president del govern quatre anys més. Les reaccions no s'han fet esperar. Independentistes indignats, militants de Junts que deixen el partit... i també Isabel Díaz Ayuso, que ha sortit a advertir de les greus conseqüències que tindrà l'acord a què han arribat els socialistes amb els partits processistes.

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha estat entrevistada a Espejo Público i, tot i que ella mateixa ha reconegut que “la gent pot pensar que és exagerat”, ha avisat que Pedro Sánchez “ens ha colat una dictadura per la porta del darrere”. Ayuso ha justificat que “en el moment en què un govern és executiu, legislatiu i poder judicial, això és una dictadura”.

Un altre exemple que ha posat Ayuso a sobre de la taula és que “persones amb carnet de partit estan a la Fiscalia dividint els jutges, traient tots els contrapoders de l'Estat”. Però les crítiques cap al president en funcions no s'han quedat aquí.

El secretari general del PSOE i president del Govern, Pedro Sánchez, intervé durant la presentació del programa electoral del PSOE per a les eleccions generals a Madrid

“Sánchez ha perdut les eleccions, no podia seguir governant i com se'l feia fora del poder -com ja va passar a les autonòmiques i municipals en què[el PSOE]s'ha esfondrat-, ha donat una puntada de peu al tauler. I ha decidit que ell es queda a Moncloa. I farà el que faci falta” per seguir aferrat a la butaca.

“Ell ha decidit que els vots estan per sobre de les lleis, com ja va dir la vicepresidenta del govern[Yolanda Díaz]. És com si ara mateix nosaltres dos decidim que ens quedem amb el cotxe del càmera que ens està gravant. Som dos contra un i això és una democràcia, però aquest home dirà que hi ha unes lleis que m'emparen. Quan les lleis ja no serveixen, això també és una dictadura".

A més, Isabel Díaz Ayuso també ha recordat que fa uns mesos era “escandalós” anar a visitar Puigdemont a Waterloo, però “ara ja hi ha un pelegrinatge constant de polítics” per veure i donar les claus de la governabilitat a Espanya a “un pròfug de la justícia que odia Espanya i va en contra de tot allò que és espanyol”.

➡️ Política

Més notícies: