Primer pla d'Irene Montero al Congrés dels Diputats fent un míting amb cara de ràbia
POLÍTICA

Irene Montero trenca el silenci per fer campanya amb ERC

Participarà en un acte del Govern de la Generalitat de contingut electoral evident

Res no és gratuït, menys en política i en plena campanya electoral. Avui divendres 14 de juliol a dos quarts de quatre de la tarda,mIrene Montero i Tània Verge participaran un acte del Govern a nou dies de les eleccions. Es tracta d'un diàleg entre la consellera d'Igualtat i Feminismes i la ministra d'Igualtat, que porta per nom “Defensem els Drets Feministes”.

Primer pla de Tània Verge amb cara de sorpresa

Falten només nou dies per les eleccions generals i és la primera vegada que veiem Irene Montero participar d'un acte públic. És cert que es tracta a priori d'un acte institucional, però a ningú se li escapa què hi ha bastant més al darrere de la cita. Ningú com ERC ha defensat tant la ministra d'Igualtat les últimes setmanes. Gabriel Rufián cridava en un míting "Viva Irene Montero", després d'haver estat vetada a les llistes de Sumar.

Però no només això. Oriol Junqueras era entrevistat per Pablo Iglesias fa uns dies a l'espècie de televisió que s'ha muntat el fundador de Podem. De fet, només Esquerra i la formació morada han defensat Irene Montero. L'encara ministra havia decidit no furgar més a la ferida i no ha concedit entrevistes ni ha parlat en públic. Fins aquesta tarda.

La presència d'Irene Montero amb Tània Verge és significativa. En certa manera, Irene Montero torna el favor a Esquerra en un acte al Palau Robert. Segons la convocatòria oficial serà un diàleg moderat per la portaveu del Govern, Patrícia Plaja. "Es tractaran temes primordials pels drets de les dones. Com els drets sexuals i reproductius, la lluita contra les violències masclistes, els recursos i els serveis d'atenció a les dones ia les persones LGBTI+", diu la nota de premsa del Govern.

És curiós que en plena campanya el Govern porti Irene Montero a parlar dels canvis en les polítiques feministes. Un divendres de juliol a la tarda i sense que sigui una data especial. Sembla que la ministra de Podem vol agrair a Esquerra el suport prestat mentre els que eren els seus li tallaven el cap.

➡️ Política

Més notícies: