Muntatge de fotos de Giorgia Meloni amb la bandera d'Espanya de fons i el logo de Vox al costat
POLÍTICA

Meloni entra en campanya: 'Ha arribat l'hora de Vox'

La primera ministra italiana apel·la a 'protegir el que és nostre' a Espanya

La primera ministra italiana, Giorgia Meloni, ha pres partit decididament a la campanya electoral del 23-J. La líder conservadora ha irromput en un míting de Santiago Abascal a València. "Queden deu dies perquè els patriotes arribin al Govern d´Espanya", ha proclamat.

Meloni s'ha dirigit als assistents a l'acte des d'una pantalla gegant instal·lada a tocar de l'escenari. El líder de Vox ha donat pas a la dirigent italiana, “una persona que defensa la seva pàtria i la llibertat dels seus compatriotes”.

Alternativa patriòtica-conservadora

La italiana ha apostat perquè “el 23 de juliol s'imposi una alternativa patriòtica conservadora on Vox sigui protagonista”. "Ha arribat el temps dels patriotes", ha insistit, esmentant l'onada conservadora a Europa. Ha citat Itàlia, però també Suècia, Finlàndia, Polònia i República Txeca.

"Hem demostrat que els patriotes podem governar i crear prosperitat per a la nostra gent", ha afirmat Meloni. També ha assegurat que segueix la campanya de Vox, “enverinada pels que creuen que et poden derrotar amb la demonització o l'exclusió dels debats”. Ella va passar per això, assegura, “però els ciutadans sempre demostren ser més intel·ligents”.

Meloni parla sobre immigració

Més en concret, Meloni ha reivindicat Vox com a defensors dels més febles i de les classes treballadores: “L'esquerra creu que la realitat s'ha de plegar a les utopies, i quan no passa recorren a nous mantres”.

En immigració, per exemple, “durant anys se'ns ha venut com un conte de fades el model de fronteres obertes i immigració massiva”. Per a Meloni, “la nostra és la recepta adequada”. Aposta per “frenar la immigració abans que arribi a Europa”, i celebra que Europa vagi acceptant cada cop més aquesta proposta.

Primer pla de Girogia Meloni somrient lleugerament

“És fonamental que els nostres països puguin defensar les seves fronteres, que són les fronteres d'Europa. Treballem amb els països africans per aturar els traficants d'éssers humans i posar fi als fluxos d'immigració il·legal. Podem acollir els que fugen dels conflictes, però no tots els migrants econòmics que arriben a les nostres costes”, ha explicat la mandatària.

"Només una immigració legal i regulada pot ser integradora", ha afegit.

Defensar 'el nostre'

Giorgia Meloni ha ressaltat la importància “de tornar a ser sobirans sobre allò que decidim, també sobre allò que mengem”. S'ha mostrat orgullosa de ser el primer país amb un ministeri de sobirania alimentària. "Itàlia ha estat el primer país a prohibir els aliments sintètics que anaven clarament en contra dels nostres ramaders", ha explicat.

Alhora, ha demanat “frenar el fanatisme ultraecologista” imperant a la Unió Europea. "L'esquerra veu l'home com un problema de la natura que cal eradicar, nosaltres volem defensar la natura amb l'home dins", ha afirmat. Per això defensa que “la sostenibilitat mediambiental ha d'anar sempre acompanyada de la sostenibilitat econòmica i social”.

Missatge de Meloni als espanyols

Finalment, Meloni s'ha dirigit als votants espanyols: “No tinguis por de votar com dicta la teva consciència, raonant amb el cap. Perquè cadascú de nosaltres som la història, i cadascú de nosaltres pot canviar-la”.

➡️ Política

Més notícies: