TikTok de Paula.esc sobre la inseguridad en Barcelona POLÍTICA

Una influencer, testimoni directe d'un robatori a BCN: el vídeo ja és viral

Paula apareix 'tremolant i flipant' després del que acaba de presenciar

La delinqüència va desencadenada a Catalunya, i Barcelona, que fa anys va ser admirada a tot el món, ara és el reflex més dramàtic d'aquesta degradació. Caminar pels carrers de Barcelona ja no és segur. I encara que els governants catalans parlen de casos aïllats per negar el problema, cada dia apareixen nous testimonis a les xarxes socials que deixen en molt mal lloc la ciutat.

El vídeo recent de la tiktoker Paula Escario ha tornat a posar Barcelona al mapa, però en un sentit negatiu. Paula acumula 11.000 seguidors a les seves xarxes socials i per tant té un important altaveu com influencer.

Recentment va penjar un vídeo explicant que havia estat testimoni d'un robatori al metro de Barcelona, que la va deixar “tremolant i flipant”.

'Li han arrencat el mòbil de les mans'

La influencer apareix visiblement nerviosa, explicant el que acaba de viure al metro de Barcelona. “A una noia li han arrencat el mòbil de les mans”, explica sobre el que va passar a primera hora del matí. Detalla que “l'oncle s'ha anat corrent” mentre la víctima del robatori buscava ajuda amb la mirada als que hi eren.

Metro parat a una andana de la L1 de Barcelona

Segons explica, ella mateixa va aguantar les portes del metro perquè la víctima i l'acompanyant poguessin sortir corrents darrere del lladre. Paula es mostra sorpresa per la fredor amb què el lladre va tornar el mòbil a la víctima una vegada el van aconseguir. També destaca la tranquil·litat amb què el lladre va abandonar el lloc, i la passivitat de la resta de passatgers.

La Paula confessa que això d'arrencar el mòbil “creia que ja havia passat de moda”, però a Barcelona tot pot passar. Descriu “ràbia i impotència” davant del que ha passat, i espera que el seu testimoni serveixi per obrir els ulls sobre el que passa a la ciutat comtal.

L'últim baròmetre municipal ha assenyalat que la seguretat ja és la principal preocupació dels barcelonins. A més, les dades oficials mostren un repunt dels delictes, sobre tots els que comporten violència i les agressions sexuals. L'alcalde de la ciutat Jaume Collboni va arribar al poder prometent millorar el problema de la delinqüència, però un any després sembla que la cosa lluny de millorar pitjor.

➡️ Política

Més notícies: