Polémico vídeo del Consejero de Interior Joan Ignasi Elena POLÍTICA

Indignació pel vídeo publicat per Joan Ignasi Elena en plena onada de crims

El conseller ha celebrat el seu aniversari amb una recopilació humorística de les preses falses

Joan Ignasi Elena fa més de trenta anys que viu de la política, i cobra més de 120.000 euros a l'any pel seu càrrec de Conseller d'Interior. Catalunya està patint la pitjor crisi de seguretat que es recorda, amb homicidis, robatoris amb violència, baralles multitudinàries i agressions sexuals diàriament. Després de l'última onada d'assassinats (set en menys d'una setmana), el conseller no només ha sortit tard i malament a donar explicacions, sinó que encara ha caldejat més els ànims pujant un vídeo seu de preses falses.

Joan Ignasi Elena amb ulleres i vestit fosc es toca el front mentre sembla estar en una reunió o conferència.

L'equip del conseller ha publicat el vídeo com a regal d'aniversari, fet que ha estat elogiat pel consultor Xavier Tomàs a Twitter: “La prova que quan tens un equip professional i un polític que reconeix la importància de les xarxes socials, la fórmula sempre funciona”.

Indignació a Catalunya amb Elena

Els comentaris a aquesta publicació no només desacrediten el seu autor sinó que deixen el conseller Elena de tornada i mitja. Parlen d'“immoralitat” per pujar una frivolitat així quan la gent mor i dufreix la delinqüència als carrers. “Assassinats setmanals a Catalunya i el tipus rient a la nostra cara, no em pot repugnar més el nivell de cinisme”, afirma un ciutadà indignat.

Tots coincideixen que “no era el millor moment per pujar aquest vídeo”, i afirmen que “la dimissió és l'única cosa que pot oferir aquest conseller al país”. S'estén que “amb polítics així Catalunya està perduda” i que “estem governats per ineptes”.

“A vosaltres mai us degollaran pel carrer, vivint a les vostres urbanitzacions amb vigilància privada. Mentre als catalans ens atraquen, vosaltres fent preses falses”, diu un altre comentari.

El trist epitafi del conseller dInterior

L'única cosa positiva que veuen els ciutadans és que el conseller en funcions té els dies comptats. L'onada de crims i les crítiques salvatges a la gestió seran el trist epitafi d'un conseller que ha representat com ningú el fracàs del Govern d'ERC aquests últims anys. Amb tots els delictes disparats a Catalunya, Elena ha sostingut sempre que no cal fer alarmisme i que es tracta de casos aïllats que l'extrema dreta explota per generar percepcions d'inseguretat.

Aquest dimecres, el conseller va donar explicacions a Catalunya Ràdio sobre la delinqüència desfermada. Va afirmar que Catalunya és “una societat segura” amb paràmetres de seguretat “equiparables als llocs del nostre entorn”. Va arribar a dir que Barcelona “és una de les ciutats més segures del món”.

Elena va atribuir els darrers successos al crim organitzat vinculat a la marihuana, ia la reincidència criminal. Va admetre que la multireincidència "genera sensació d'impunitat" per als delinqüents, però va posar en valor la tasca de la policia. A més, va defensar la persecució que s'està fent de la criminalitat, però va fer una crida a la tranquil·litat perquè “la policia garanteix la seguretat dels ciutadans”.

➡️ Política

Més notícies: