Isabel Díaz Ayuso al Masters Series de Madrid el maig de 2023
POLÍTICA

Els indepes i l'esquerra s'acarnissen amb l'avortament d'Ayuso

Les xarxes s'inunden de missatges després de perdre el nadó que esperava

“El presumpte avortament de la dirigent del PP Ayuso no és res més que una malifeta electoral. Tothom sap que les mules són estèrils”. És només una de les desenes de comentaris burlant-se de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, després de perdre el nadó de vuit setmanes que esperava.

Els monstres amagats a la jungla de les xarxes socials han sortit de cacera tot just olorar la sang. Abunden comentaris com “no era provida o no sé què” o “és el que té el Karma, que sempre et torna”. Tots tenen una cosa en comú, i és que provenen de perfils de l'esquerra i de l'independentisme.

Es creuen totes les línies

Alguns semblen més reflexius, però tenen la mateixa intenció. Acusen Isabel Díaz Ayuso de manca d'empatia amb els més febles, i titllen d'hipòcrites els polítics d'esquerra que ara s'hi solidaritzen.

I n'hi ha, perquè en les últimes hores figures com Rita Maestre, Yolanda Díaz o Emiliano García-Page han recolzat a la presidenta madrilenya. Destacats líders de l'esquerra han posat per davant l'humanisme la política. Però el seu exemple no ha estat seguit per molts detractors d'Isabel Díaz Ayuso.

Són molts els que recorden la gent gran morta a les residències durant el coronavirus. També han recordat quan va respondre a la carta d'una nena en exclusió social amb allò de “jo no gestiono sentiments”. Els comentaris que segueixen a aquestes referències sobrepassen tots els límits.

“Isabel Díaz Ayuso porta tant d'odi a dins que no hi pot créixer res”, es pot llegir en un d'aquests missatges. “El nadó d'Ayuso s'ha olorat qui seria la seva mare”, publica un altre usuari anònim. Fins i tot hi ha qui posa en dubte que sigui real, i ho atribueixen a una estratègia del PP per guanyar vots.

Missatges de suport

També hi ha missatges retraient tanta immundícia i recolzant a la presidenta madrilenya en aquests difícils moments. “Cal ser molt miserable i mala persona per riure's de la desgràcia d'Ayuso. Hi ha línies que no s'haurien de traspassar mai” afirma un. “És la misèria moral dels infames”, diu un altre.

➡️ Política

Més notícies: