Vandalisme a una botiga de Sabor a Espanya a Catalunya

POLÍTICA

Indepes celebren el vandalisme a una botiga de 'Sabor a Espanya' a Catalunya

Llancen pintura a un comerç després que algú proper a la CUP demanés a Twitter que 'fes la seva màgia'

Polèmica en xarxes per un acte de vandalisme cap a un comerç que tenia la paraula 'Espanya' en el seu nom. Es tracta d'una botiga amb el nom de “Sabor a Espanya” i que una nit va aparèixer plena de pintura.

Ho va denunciar un usuari a X que respon al nom de “Jose Antonio C.S.”. Aquest usuari va explicar que el seu pare era l'encarregat de reformar aquesta botiga i que un “graciós” l'havia vandalitzat. “El meu pare es passarà el dia netejant pintura”.

I posava el focus directament contra el Santi Fortuny Pamies, que és de l'entorn de la CUP i l'esquerra anticapitalista. Fortuny es va fer ressò de l'obertura d'aquesta botiga i en va publicar una imatge al perfil de X. Però tot seguit va demanar “Twitter fes la teva màgia”, en clara referència al fet que li fessin un boicot al comerç.

“Creien que anaven a Tabarnia”

Però el cas és que alguns usuaris 'indepes' han celebrat aquesta situació. Així, per exemple, l'usuari que respon al cridaner nom de “Puigdemont Lesbiana” publicava un missatge a X. “Sembla que poc a poc es van adonant que potser els de marketing no van escollir el millor nom per obrir una botiga a Catalunya”:

Tuit de la vandalització de la botiga Sabor a Espanya

Però han estat molts els usuaris que també han fet aquest atac. “Creien que anaven a Tabarnia”, “M'alegra veure que aquestes coses encara no queden impunes a Barcelona” o “A Sitges no gosen posar el cartell”. Aquests eren alguns dels comentaris.

La polèmica s'ha estès força perquè el missatge de denúncia de 'Jose Antonio CS' va aconseguir més de dos milions de visualitzacions. Algunes figures com la periodista Laura Fraga ho van denunciar a través de xarxes amb paraules molt gruixudes. Després de condemnar els fets afegia que “la història de l'independentisme és la de perjudicar el treballador i fragmentar la lluita obrera”.

➡️ Política

Més notícies: