Muntatge amb fotos de personatges

POLÍTICA

L'impacant cartell del Frente Obrero que agita la campanya electoral a Catalunya

El partit de Roberto Vaquero repeteix la fórmula emprada a les eleccions del 23-J

El Frente Obrero es presenta a les eleccions del 12 de maig a Catalunya amb la intenció d'oferir als treballadors una alternativa al processisme. El partit de Roberto Vaquero ha irromput les últimes hores amb un impactant cartell que promet agitar la campanya amb polèmica inclosa. La formació repeteix així la fórmula emprada a les eleccions del 23-J, quan va atreure l'atenció amb un cartell en què apareixien Pedro Sánchez i Mohamed VI fent-se un petó.

Ha estat el mateix Roberto Vaquero qui ha publicat la foto del cartell a Twitter, amb el missatge “no votis traïdors”. A la imatge es veu Carles Puigdemont de genolls posant l'anell de casat a un islamista radical, juntament amb les paraules “traïdors a Catalunya”. Per si en quedava algun dubte, el líder del Frente Obrero afirma que “Puigdemont i els nacionalistes han estat els millors aliats de la islamització a Catalunya”.

Captura de pantalla de Twitter

La candidata del Frente Obrero en aquests comicis, Alicia Sanz, ha posat davant del cartell penjat en un edifici de Badalona per llançar un missatge clar. “Puigdemont, ERC i el seu seguici d'independentistes estan permetent que Catalunya s'islamitzi. Des de les institucions celebren el ramadà però se'ls oblida el Nadal i la Setmana Santa, i permeten que l'islam entri a les escoles”, ha proclamat.

Muntatge amb fotos de cartell

També ha denunciat que “ara mateix passeges per Ca n'Anglada, Badalona, Salt i altres barris i et sents estranger al teu propi país”. La candidata ha descrit el paisatge d‟aquests llocs, amb “dones amb el cap tapat i els bars plens d'homes sense ofici ni benefici”. A més, ha assegurat que els que ho pateixen són “els treballadors”, mentre els independentistes “se segueixen enriquint a través del procés”.

La polèmica campanya del Frente Obrero

Alicia Sanz ha presentat el Frente Obrero com “l'esperança” dels catalans per fer front a aquesta situació. "Encara queda gent disposada a lluitar per preservar la nostra identitat, per preservar els nostres costums i la nostra història", ha dit la candidata demanant el vot per al Frente Obrero el 12 de maig. El partit fa un pas més en la seva arriscada campanya electoral, que ja ha estat objecte d'altres polèmiques.

Per denunciar l'islamització de Catalunya, van penjar el cartell 'Benvingut a l'Emirat Islàmic de Catalunya' a l'entrada de ciutats com Sabadell o Rubí. A més, el Frente Obrero va presentar un dur anunci electoral on parlava, entre altres coses, de “femer multicultural”. Roberto Vaquero va denunciar la censura de RTVE i la petició a la Junta Electoral Central per prendre mesures contra la campanya d'aquest partit.

Objectiu, competir amb Vox

El Frente Obrero ha celebrat el Dia Internacional dels Treballadors assenyalant “els desafiaments que enfrontem a Catalunya”, com “la població musulmana creixent i l'amenaça a les nostres llibertats i identitat”. Per això, han dit que “és hora de prendre mesures fermes contra la islamització i la immigració descontrolada”. Segons han dit, es tracta de protegir “els treballadors, la nostra pàtria i els nostres valors”.

L'objectiu del Frente Obrero és competir electoralment amb Vox, i per això centren els seus esforços a presentar un discurs antiimmigració encara més dur. La immigració és un dels temes estels d'aquesta campanya, i al mateix terreny competeixen partits com el PP d'Alejandro Fernández i l'Aliança Catalana de Sílvia Orriols. El 12 de maig sabrem qui ha estat més convincent en el discurs contra la immigració i la inseguretat.

➡️ Política

Més notícies: