Muntatge amb fotos de personatge

POLÍTICA

La impactant campanya del Frente Obrero al metro de Barcelona

El partit de Roberto Vaquero denuncia la islamització de Catalunya amb uns cridaners cartells

El Frente Obrero protagonitza aquests dies una de les campanyes electorals més impactants a Catalunya, centrant-se en la immigració il·legal i la inseguretat creixent. Un dels principals focus d'aquesta inseguretat és el metro de Barcelona, on el partit de Roberto Vaquero ha penjat uns cartells amb un contundent missatge. Sota la imatge d'una dona amb vel islàmic i la frase “vagó només per a dones” es pot llegir l'eslògan “si no vols això el 2050 vota el Frente Obrero”.

Amb aquest missatge contundent, el Frente Obrero denuncia la islamització de Catalunya i reivindica la defensa dels valors occidentals. La formació denuncia que a Catalunya “hi ha més de mig milió de musulmans” i “s'estan creant guetos on són majoria i imposen la seva cultura”. Afirmen que "Catalunya no és musulmana i no ho ha de ser", i s'oposen a "les retallades de llibertats, imposicions religioses, matrimonis forçats, crims d'honor i imposicions de vestimenta prohibitives a les dones".

El Frente Obrero va irrompre a la campanya electoral catalana amb un cartell en què apareix Carles Puigdemont amb un gihadista i el missatge “traïdors a Catalunya”. El partit acusa el processisme d'haver fomentat la immigració islàmica massiva a Catalunya i n'adverteix de les conseqüències. La candidata Alicia Sanz adverteix que en alguns barris com Salt o Ca n'Anglada els immigrants ja són majoria “i et sents estranger al teu país”.

Muntatge amb fotos de cartell

El Frente Obrero assenyala el seu èxit a Catalunya

La immigració i la inseguretat són els eixos de la campanya electoral a Catalunya, i el Frente Obrero lidera el discurs contra la islamització. Ho fa des de la premissa que l'islam és incompatible amb els valors occidentals, i una amenaça per a la seguretat sobretot als barris obrers. El partit posa l'accent també a la creixent amenaça gihadista, que segons ells ha comptat amb el beneplàcit de partits com ERC.

El partit de Roberto Vaquero no ho tindrà fàcil per entrar al Parlament, ja que el vot antiimmigració tendirà a concentrar-se al PP i Vox. Tot i això, consideren que la seva campanya ja és un èxit perquè “independentment del resultat, suposarà un pas endavant perquè la gent conegui el Frente Obrero”. A més de la islamització, el Frente Obrero centra la campanya en la denúncia dels polítics que viuen del procés i la lluita pels drets dels treballadors”.

➡️ Política

Més notícies: