Tres persones en un carrer, una sosté un matxet i una altra està sense camisa.
POLÍTICA

Les imatges que fan la volta al món: la degradació de Catalunya, imparable

Una baralla amb katanes entre estrangers torna a encendre les alarmes a Barcelona

Barcelona ha passat en qüestió d'anys de ser una ciutat admirada a tot el món a estar a la llista negra dels llocs que és millor no visitar. La mala reputació obeeix a un llarg procés de degradació, que s'ha accelerat a causa de l'auge descontrolat de la immigració i la delinqüència. Algunes zones de la ciutat comtal són especialment castigades pels problemes d'inseguretat i d'incivisme.

Les xarxes socials són el recipient diari de la delinqüència desfermada a Catalunya. Molts catalans, farts de la degradació del lloc on viuen, opten per gravar les escenes amb els telèfons i pujar les imatges a les xarxes com a forma de denúncia.

Aquesta setmana han corregut per la plataforma X unes imatges especialment degradants. Es tracta d'una baralla entre estrangers als carrers del Raval, al districte de Ciutat Vella, al centre de Barcelona. Un dels participants va armat amb una katana mentre és acorralat i agredit per altres estrangers.

Martí Hildebrandt ha compartit les imatges, aclarint que “no és Marràqueix, sinó el Raval”. Descriu la baralla entre "africans i magribins amb espases i matxets pel carrer com si fos el més normal del món". Afegeix que els catalans "abandonem massivament el barri per la inseguretat, convertint-lo en un gueto africà", i demana "deportacions massives" perquè no passi en altres ciutats.

Drogues, robatoris i intents d'homicidi

Víctor Riverola, veí del Raval, ha compartit imatges que complementen aquest vídeo i que mostra la imaparable degradació de Barcelona.

Les imatges corresponen al carrer Arc de Sant Martí, una de les més perilloses de Barcelona. Aquest carrer ha esdevingut una zona no-go on la policia amb prou feines té control i abunden els mercats il·legals, el consum de drogues i les baralles entre estrangers. També ha estat escenari de robatoris violents i recentment atacs amb arma blanca i temptatives d'homicidi.

La publicació ha suscitat tota mena de comentaris que culpen de la stiuació les polítiques bonistes de l'esquerra. Demanen més controls migratoris i més mà dura contra la delinqüència per posar fre a la inseguretat.

➡️ Política

Més notícies: