Muntatge d'Iker Jimenez amb Roberto Vaquero i José Luis Ábalos

POLÍTICA

Iker Jiménez i Roberto Vaquero arrasen parlant d'Ábalos a Horizonte

Atribueix el cas Koldo a la 'corrupció sistèmica' dels partits i es pregunta si això motivarà un canvi real al sistema polític espanyol

El president del Frente Obrero i col·laborador d'E-Notícies, Roberto Vaquero , va participar ahir a Horizonte. El programa continua collint bons èxits d'audiència i ahir va ser el segon programa més vist de la cadena Cuatro. Vaquero s'hi va referir al cas Koldo i les seves intervencions han donat molt de què parlar.

Roberto Vaquero parla sobre la “partitocràcia”

D'un temps ençà, el programa Horizonte del popular presentador Íker Jiménez s'ha convertit en un referent televisiu. La qualitat dels seus convidats i la completa llibertat per tractar els assumptes d'actualitat expliquen l'èxit del programa. I ahir va signar el segon millor resultat d'audiència de la seva cadena només darrere del programa d'una altra figura mediàtica com Risto Mejide amb el 'Todo es Mentira'.

És un dels pocs espais mediàtics que donen veu a Roberto Vaquero, president del Frente Obrero i conegut crític de l'esquerra actual. Col·laborador d'aquesta casa amb columnes d'opinió, Vaquero es distingeix per la manca de bonisme per parlar d'immigració, seguretat i economia. En aquest sentit, ell mateix va assenyalar que Horizonte era l'únic programa en què podia parlar amb llibertat sobre la immigració.

Vaquero va parlar ahir sobre el tema de màxima actualitat: el cas Koldo. Un presumpte cas de corrupció que té perspectives de complicar-se. Així es referia ahir Roberto Vaquero a l'assumpte:

Les seves crítiques han anat per la línia que la corrupció és un problema estructural de la “partitocràcia” que regeix a Espanya. Per això, Vaquero entén que Ábalos és “un altre producte del sistema polític espanyol”. I no dubta a criticar l'anomenada actitud del 'i tu més' entre la dreta i l'esquerra quan es tracta de la corrupció.

Tot i que Vaquero posa l'accent en un altre punt més important: a la “desafecció total i absoluta” cap a la política que percep entre els ciutadans. Cosa que atribueix al sistema polític en conjunt, separat dels problemes de la ciutadania. I finalitza amb la pregunta clau i que rep l'aprovació de la taula de tertulians: Això canviarà el sistema polític espanyol?

➡️ Política

Més notícies: