Muntatge amb un primer pla d'Iker Jiménez i un altre de Roberto Vaquero
POLÍTICA

Iker Jiménez deixa en evidència els seus crítics després d'entrevistar Roberto Vaquero

'Així en doble bucle per centenars'

Suma i segueix amb els moments virals d'Iker Jiménez. L'últim, entrevistar - en aquest cas, la seva dona i col·laboradora, Carmen Porter - a Roberto Vaquero, president del Frente Obrero al programa Horizonte. La polèmica ha vingut perquè, com sempre, no plou al gust de tothom.

Iker Jiménez: molt actiu en temes polítics

Durant aquests darrers dies, el popular presentador de Quart Mil·lenni ha estat molt centrat en temàtiques polítiques. Fa uns dies, per exemple, va saltar a la palestra pel seguiment en directe de les protestes a Ferraz.

Com es podia esperar, també ha estat molt pendent de la investidura de Sánchez. Ahir a la nit, al programa Horitzó, Carmen Porter va entrevistar Roberto Vaquero per interessar-se per les idees del seu partit. Però això sembla que no ha assegut gaire bé una part de l'ecosistema de Twitter.

Què defensa Roberto Vaquero?

El Frente Obrero es defineix com “un moviment revolucionari per i per a la classe obrera”. Les seves idees són de marcat accent sobiranista: patriotisme de tall revolucionari, crítics amb la dicotomia esquerra dreta i defensors absoluts de la unitat d'Espanya.

En un context d'esquerra descafeïnada, aquestes idees resulten xocants i polèmiques. I el president del partit, Roberto Vaquero, les defensa amb vehemència i claredat. Ahir, per exemple, no dubtava a dir que “El primer que hem de fer és defensar la nostra sobirania nacional”.

Per tot això, el més habitual és que a Vaquero ho qualifiquin de “comunista” allà on vagi. I per aquí ha vingut la polèmica a Iker Jiménez: per portar “comunistes” al programa. Però ell s'ho ha pres amb humor.

'Twitter és meravellós'

Si alguna cosa és impossible en aquesta època és agradar a tothom. Sobretot si els teus missatges arriben a milions de persones com Iker Jiménez. Perquè ha d'estar acostumat al que ell mateix diu al seu missatge: tant si porta els uns com els altres, decepció.