Captura de pantalla del directe d'Iker Jiménez a youtube, durant els disturbis a la seu del PSOE a Ferraz, amb més de 30.000 viewers
POLÍTICA

Iker Jiménez arrasa en directe a la manifestació contra el PSOE a Madrid

La seva cobertura en directe congrega milers de persones


Segona nit de protestes a Madrid contra Pedro Sánchez i el PSOE. Si la concentració de dilluns sorprenia per la capacitat de convocatòria, aquest dimarts ha superat qualsevol expectativa. Els manifestants estaven citats a les vuit del vespre al carrer Ferraz, davant la seu del PSOE. Després una part ha intentat arribar al Congrés, per tornar davant la casa socialista a Madrid.

La convocatòria d'aquest dimarts 7 de novembre ha tingut una cobertura mediàtica notable. Un d'ells ha estat Iker Jiménez, que amb la seva 'Nave del misterio' ha explicat en directe tot el que ha passat als carrers de Madrid. Carmen Porter, parella professional i sentimental d'Iker, comandava la nau des de casa, mentre que Iker Jiménez era el corresponsal a peu de carrer a la capital d'Espanya

Iker Jiménez i Carmen Porter a Quart Mil·lenni

Durant més de dues hores Iker Jiménez ha estat al peu del canó, informant des de primera fila de tot el que ha passat i sense pèls a la llengua. Ha patit, això sí, algun problema tècnic, però milers de persones han estat connectades al seu directe amb pics de 40.000 usuaris connectats.

Amb un micròfon i un auricular, Iker Jiménez es comunicava amb Carmen Porter per anar explicant el que passava primer al carrer Ferraz. Iker ha sabut solucionar els problemes tècnics telèfon a la mà i no ha dubtat a acompanyar els manifestants pel centre de Madrid. Quan les milers de persones han tornat al carrer Ferraz i han començat les càrregues policials, Iker Jiménez no s'ha acovardit i ha anat informant en directe i amb imatges del que ha passat.

Noche de disturbios | La Estirpe de los Libres #LaEstirpedelosLibres

Iker Jiménez ha rebut el suport de milers de persones, que han agraït que el periodista informi sense censura de la manifestació a Madrid. No s'ha estalviat alguna crítica de sectors de l'esquerra, com era d'esperar. El cas és que Iker Jiménez ha triomfat amb el seu directe, que ha començat a les vuit del vespre i s'ha allargat fins ben entrada la nit.

Madrid surt al carrer i Iker Jiménez també. La Nave del Misterio no només té una gran audiència a Mediaset, també a Youtube.

➡️ Política

Més notícies: