Pla mitjà d'Ignacio Garriga amb un fons verd mentre estén la mà i el braç esquerre

POLÍTICA

Ignacio Garriga treu pit de la feina de VOX al Parlament de Catalunya

El líder de VOX a Catalunya fa balanç de la feina a la Cambra catalana abans d'afrontar com a cap de llista les eleccions del 12 de maig

Ignacio Garriga és un dels homes forts de VOX i tothom dóna per fet que repetirà com a cap de llista de la formació el 12 de maig. El seu partit va debutar al Parlament amb 11 diputats i més del 7% dels vots i ara aspira a mantenir-los i pujar-ne algun més. Si bé és cert que VOX no passa el millor moment a l'Estat, la sensació és que té un vot fidel a Catalunya.

Ara, un cop s'han convocat eleccions i s'ha dissolt el Parlament, Ignacio Garriga ha aprofitat per fer balanç de la feina. "Avui us vinc a explicar qui han estat al meu costat i al costat dels 217.000 catalans que van confiar en VOX a les passades eleccions autonòmiques del 2021". Així iniciava la publicació el líder de VOX. Assegura que la seva formació afronta les eleccions del 12 de maig amb "la satisfacció del deure complert i l'alegria de participar en un moviment que ha posat de cap per avall a la nostra estimada i maltractada Catalunya".

Garriga afirma que ha estat l'únic diputat que s'ha atrevit a posar al centre del debat polític els “gravíssims problemes de seguretat. Així com la seva vinculació amb la immigració il·legal i massiva”. El líder de VOX també ha volgut tornar a mostrar la seva defensa "a ultrança" dels funcionaris de presons".

Ignacio Garriga amb cara molt seriosa durant una roda de premsa a la seu de Vox

El futur cap de llista també ha tingut paraules per a tots els seus diputats, destacant les seves preguntes i propostes per a serveis públics, fiscalitzant TV3 o per la "defensa de la civilització davant l'expansió de l'islamisme". VOX també ha volgut, assegura Ignacio Garriga, defensar treballadors i autònoms i els barris "més humils i abandonats de Catalunya".

VOX també ha volgut des del Parlament defensar "la dignitat de la dona, la importància de la família i les cures a les més vulnerables de la nostra societat, els nostres fills". També, afirma Garriga, una defensa del sector primari, de la sobirania energètica i alimentària "entre progres i ecolotges".

"Jo només soc un mitjà al servei dels catalans i de tots els espanyols, i que amb l'ajuda de grans persones com aquestes he recorregut fins a l'últim racó de Catalunya per oferir esperança i futur", conclou Ignacio Garriga. Segons defensa, ara a Catalunya “torna a haver-hi debats que fa 4 anys estaven silenciats. Avui el separatisme sap que té oposició ferma i coherent”.

➡️ Política

Més notícies: