Primer pla d'Òscar Campos amb cara de seriosa
POLÍTICA

El darrer heroi del procés

Després de Joan BonaNit, el Mosso indepe i Cotarelo i Filemón, arriba Òscar Campos

El directe d'avui de Xavier Rius al seu canal de YouTube està dedicat a l'últim heroi que s'ha inventat el procés. Pensàveu que el procés era mort? Realment ho està força, però la seva capacitat d'inventar-se nous personatges no decau.

Teníem Joan BonaNit, el Mosso indepe o Cotarelo i Filemón. També Rai Calvet, Arnaldo Otegi o Gonzalo Boye. I molts altres que no anomenarem perquè segur que ens en deixem algun. Però tenim un nou heroi del procés: Òscar Campos, l'indepe de Girona que acaba de descobrir que la seva nòvia era una policia infiltrada.

Ahir, Jordi Basté el va tenir més de mitja hora a cos de rei a RAC1, la ràdio del Conde de Godó, Javier Godó. Òscar Campos també va ser a TV3 i Catalunya Ràdio. Xavier Rius opina que, després de sentir a RAC1 el nou heroi del procés, gairebé hauria estat millor parlar sobre el casament de Tamara Falcó.

Als 33 minuts d'entrevista amb Jordi Basté, Òscar Campos va reconèixer que “sabien el meu perfil psicològic i com sóc”. Efectivament, sentint-lo, segurament van dir “aquest és el més fàcil, anem a per ell”.

Pla americà de Maria, la policia infiltrada en el moviment indepe, recollint el seu diploma de graduada mentre mira somrient a càmera amb un vestit vermell

El nou heroi del procés va denunciar que el que li ha fet “l'estat espanyol i les seves clavegueres” és una “tortura emocional i psicològica” i que “utilitzen tots els mitjans per deshumanitzar la gent”. Però què esperaven? Perdó, però, aquests volien fer la independència?

A més del tema estrella, al directe també es fa un repàs de les notícies més destacades de les últimes hores. Evidentment, parlem de les eleccions generals del 23 de juliol. Us recordem que aquest diumenge, a partir de les 20.00 hores, analitzarem en directe els resultats al canal de YouTube de Xavier Rius.

El cop d'efecte del Partit Popular, el llegat d'Irene Montero, que ERC i Junts cada cop estan més barallats… Aquests són algunes de les altres notícies destacades que podreu trobar a l'últim vídeo del director d'E-Notícies, Xavier Rius.

Veure vídeo:

El último héroe del proceso

➡️ Els vídeos de Xavier Rius ➡️ Política

Més notícies: