Muntatge de fotos de primer pla de Gabriel Rufián amb rostre seriós i, al costat, una imatge del porter Pepe Reina també amb rostre seriós
POLÍTICA

Gabriel Rufián, ara contra el porter del Vila-real Pepe Reina

El polític d'ERC comparteix una publicació a les xarxes que celebra l'eliminació de l'equip valencià de la Copa del Rei per les idees de Pepe Reina

Diuen que no és de bona persona riure's de les desgràcies alienes, encara que sigui de qui no et cau bé. Però sembla que a Gabriel Rufián aquestes coses li són ben bé igual i no due creure massa amb el karma. Si no, costa d'entendre per què ha decidit sumar-se a la gent que es mofa de Pepe Reina, porter del Vila-real, després de caure eliminat de la Copa del Rei. Si els interessa la història, segueixin llegint, que veuran com Gabriel Rufián no en deixa passar ni una.

El 22 de novembre passat el Vila-real visitava el camp del Zamora a la segona ronda de la Copa del Rei. El nou format permet que equips humils rebin conjunts de primera, en una ronda a partit únic –idea de Rubiales, per cert–. Aquell dia l'equip castellonenc s'ho va passar malament per eliminar el Zamora i van arribar fins a la pròrroga. Un gol de Morales al 96' va donar el pas al Vila-real, que va marxar fastiguejat del camp, sobretot el seu porter.

Fotografia de Gabriel Rufián seriós i mirant a la càmera

Part de la grada de Zamora la va prendre contra Pepe Reina. Alguns per les idees polítiques. Diversos aficionats, segons relata la premsa local i es pot veure en un vídeo, van cridar "fatxa" a Reina, així com insults diversos. En acabar el partit, el porter es va girar i els va enviar una salutació, fart d'haver-los aguantat durant 120 minuts.

El Vila-real va passar de ronda, però acabo caient a la següent fa uns dies a la següent. Un altre humil, l'Unionistes de Salamanca, l'eliminava, i allà hi havia alguns usuaris esperant Pepe Reina. Un d'ells, seguidor del Zamora, no va dubtar a riure's del porter a les xarxes:

I, és clar, Gabriel Rufián tampoc va desaprofitar l'ocasió i va compartir la publicació a les seves xarxes. El diputat d'ERC ja ens té acostumats a faltar al respecte i a ridiculitzar qui no pensa com ell. Pepe Reina no n'ha estat una excepció i no és la primera vegada.

Fa poc més d'un any feia aquesta publicació: "ÚLTIMA HORA || El Tribunal Constitucional decideix paralitzar un ple del Senat que no li agrada, donar una Champions més al Reial Madrid, fer president del Congrés Pepe Reina i qualificar els sobre sous del PP com a propina”.

El que no esperava Rufián és que Pepe Reina no callés i li respongués amb un sonor zasca: "Tranquil Gabriel, estaré únicament 18 mesos Heu d'anar pensant un altre pla, de moment 'el cop' no està sortint com preveíeu! Molta sort ".

Rufián va assegurar en una roda de premsa posterior que Pepe Reina era "un gran". Però res més lluny de la realitat, estava esperant la primera de canvi per ficar-se amb el jugador.

➡️ Política

Més notícies: