Primer pla de Pedro Sánchez assegut al seu escó amb cara de preocupació emportant-se la mà a la boca

POLÍTICA

Pedro Sánchez pren una decisió dràstica per les informacions sobre la seva dona

Pedro Sánchez es plantejaria dimitir per la investigació oberta a la seva dona, acusada de tràfic d'influències

Pedro Sánchez, actual president del Gobierno, publicava aquest dimecres una carta a través de les seves xarxes socials. Ho feia en resposta a la investigació oberta a la seva dona, Begoña Gómez, acusada d'un delicte de tràfic d'influències i corrupció en els negocis.

El Jutjat d'Instrucció número 41 de Madrid obria diligències contra la dona de Pedro Sánchez, com sortia a la llum fa poques hores. Es tracta d'una investigació a Begoña Gómez que s'està duent a terme després d'admetre a tràmit en qüestió de dies una denúncia de Manos Limpias.

Pedro Sánchez respon a les acusacions sobre la seva dona

El president del Gobierno i líder del PSOE ha publicat aquest dimecres, 24 d'abril, a la tarda una extensa carta a les seves xarxes en resposta als últims esdeveniments al voltant de la seva dona.

I és que Begoña Gómez, com sortia a la llum fa poques hores, està sent investigada per delictes de tràfic d'influències i corrupció en els negocis, després d'haver estat admesa a tràmit pel Jutjat d'Instrucció número 41 de Madrid una denúncia de Manos Limpias.

Captura del tweet amb la carta de Pedro Sánchez

"No sol ser habitual que em dirigeixi a vostè a través d'una carta. Tot i això, la gravetat dels atacs que estem rebent la meva dona i jo, i la necessitat de donar una resposta assossegada, em fan pensar que aquesta és la millor via per expressar la meva opinió", ha començat la carta Pedro Sánchez.

"Com ja sabrà, i si no l'informo, un jutjat de Madrid ha obert diligències contra la meva dona, Begoña Gómez, per investigar uns suposats delictes de tràfic d'influències i corrupció en els negocis".

El líder dels socialistes no ha desaprofitat l'ocasió per assenyalar en la seva carta directament a Santiago Abascal i Alberto Núñez Feijóo, a qui ha acusat de seguir "una estratègia d'assetjament i enderrocament" i ha titllat de "col·laboradors necessaris" de Manos Limpias.

Pedro Sánchez es plantejaria dimitir

Pedro Sánchez ha deixat caure que es podria plantejar dimitir del seu càrrec després de les diligències obertes a Begoña Gómez, com ha confirmat a la seva carta a les xarxes.

"Arribats a aquest punt, la pregunta que legítimament em faig és: val la pena tot això? Sincerament, no ho sé", confessava l'actual president del Gobierno.

"Necessito parar i reflexionar amb la meva dona. M'urgeix respondre'm a la pregunta de si val la pena, si he de continuar al capdavant del Gobierno o renunciar a aquest alt honor". Per aquesta raó, també ha decidit cancel·lar la seva agenda pública durant tota aquesta setmana.

Pedro Sánchez aclarirà finalment el seu futur dilluns que ve, 29 d'abril, segons ha afirmat a la carta. "Compareixé davant els mitjans de comunicació i donaré a conèixer la meva decisió", ha tancat el comunicat d'aquest dimecres.

➡️ Política

Més notícies: