Fotografia de Gabriel Rufián seriós i mirant a la càmera
POLÍTICA

Gabriel Rufián critica diversos periodistes i acaba sortint escaldat

Es refereix a la brega d'ahir al Congrés i les xarxes li responen: 'no sou ningú a Catalunya'

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats sí que s'ha pronunciat per parlar de l'aprovació de la llei d'amnistia. Cosa que contrasta amb els seus silencis sobre el resultat d'ERC al 12M, la reorganització interna del partit i la campanya de les europees. Es coneix que cap dels tres fenòmens és positiu per als republicans.

L'aprovació de l'amnistia, en canvi, sí que ho és. Després de la patacada electoral, el que va passar ahir al Congrés és una pilota de l'oxigen per al processisme. Sobretot, per a ERC, que necessita agafar una mica d'impuls per a les negociacions al Parlament i per al proper congrés del partit, que tot apunta que coronarà el seu padrí polític: Oriol Junqueras.

Rufián i els periodistes

Avui mateix, Gabriel Rufián ha publicat un missatge a xarxes referint-se a l'assumpte. Com és habitual, els dards no han faltat a altres polítics. També periodistes, que han esdevingut el nou blanc de l'esquerra i els seus aliats:

Rufián denuncia que la “brega” que hi va haver ahir al Congrés i que els mitjans van remarcar va ser culpa dels altres. Concretament, “d'un atac orquestrat per part de VOX per tal de rebentar un ple”. Tot això amb la presumpta connivència de certs periodistes “que juguen al 'tot malament' des de fa anys”.

Molts usuaris han vist en aquesta reacció de Rufián una manera de guanyar protagonisme i que contrasta amb els interessats silencis sobre altres temes clau. “No sou ningú a Catalunya. M'alegro”, “Ahir vau deixar a la vaca tesa... aquesta no dona més llet”, “Doncs a mi em va recordar molt els embolics que muntàveu al parlament de Catalunya... i éreu vosaltres els que atacaveu Ciutadans. Fes memòria” o “Això dels 18 mesos com ho portes?”, li deien els usuaris a les xarxes socials.

➡️ Política

Més notícies: