Primer pla de Gabriel Rufián, polític d'Esquerra Republicana, amb la mirada perduda al Congrés dels Diputats
POLÍTICA

Gabriel Rufián, contra TV3 i el seu propi partit per una publicació a les xarxes

El diputat d'ERC comparteix una publicació que parla de 'fàstic' i s'ataca TV3 i el Govern pel tracte a l'Espanyol, equip de futbol del qual és seguidor

Gabriel Rufián està enfadat amb TV3 i, per extensió, amb els responsables polítics de la televisió pública. Dóna la casualitat -quines coses- que són del seu mateix partit, ERC. El diputat republicà al Congrés ha republicat un post de Twitter extremadament crític amb Esport 3, el canal esportiu de Televisió de Catalunya.

"Que sí, que li han esborrat, però el fàstic que fa veure i rebre aquest tracte sempre per part de la @som3cat que paguem amb els nostres impostos és directament proporcional al que ens tenen ells. C/c @Govern", publicava l'usuari Baptista Silanes.

L'enuig de Rufián va ser el dia de Reis. Aquest 6 de gener el seu RCD Espanyol jugava els setzens de Copa del Rei contra el Getafe, partit que va acabar perdent als minuts finals. Era el 87' de partit quan Luis Milla marcava l'únic gol del partit i Esport3, que seguia a xarxes el matx, compartia un post que va acabar esborrant. "¡Gooooool del Getafe! Luis Milla avança els madrilenys al minut 87 i l'Espanyol té un peu i mig fora de la Copa", deia la publicació.

Ràpidament, les xarxes es van omplir de comentaris molt crítics contra el canal públic. Pocs dies abans, quan Las Palmas marcava l'1 a 0 contra el Barça, el mateix compte escrivia: “Gol de Munir. L'exblaugrana aprofita la fragilitat defensiva del Barça per estrenar el marcador”. Les diferències són evidents i molts aficionats periquitos han mostrat el seu enuig a les xarxes, entre ells Rufián.

Gabriel Rufián, seriós amb els braços oberts, al congrés dels diputats

El més curiós és que la publicació esmentada i que ha compartit el polític d'ERC, no només assenyala TV3. També cita el Govern de Pere Aragonès, del mateix partit que Rufián. El de Santa Coloma, molt proper a Junqueras, és un alt dirigent del partit que mana a la Generalitat ia la televisió pública catalana. Se suposa que a més de queixar-se a xarxes, alguna cosa podria fer si creu que el seu equip rep maltractament de la Corporació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

Cal destacar que la pressió va ser tal, que Esport3 va acabar esborrant la publicació, però va evitar demanar perdó pel que va passar.

➡️ Política

Més notícies: