Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

Roberto Vaquero denuncia amenaces de marroquins: 'No ens callaran'

El Frente Obrero va demanar a Mohamed VI que 'tregui les seves brutes mans d'Espanya'

El Frente Obrero s'ha erigit com un dels principals partits antiimmigració a Espanya, i ha posat el focus de les campanyes electorals en l'amenaça de la islamització. A les generals del 23-J van sorprendre amb el cartell “Que et voti Mohammed VI”, en què apareixia el rei del Marroc besant-se amb Pedro Sánchez. Mohamed VI torna a protagonitzar el cartell del Frente Obrero en aquestes europees, amb el missatge “Treu les teves brutes mans d'Espanya”.

Roberto Vaquero, líder del Frente Obrero, va dir al míting central de campanya que el rei del Marroc “ens pressiona matant la seva pròpia població mentre ve aquí de festa”. Va advertir que “tenim una frontera que és un colador” i “xarxes islàmiques actuant al nostre país”. Per això es va dirigir a Mohamed VI “i a tots els seus servils” per dir-li “fora les teves brutes mans d'Espanya”.

Ara, Roberto Vaquero ha denunciat a les seves xarxes socials les amenaces del “lobby marroquí”, i ha deixat clar que “no ens callaran”. Ho ha fet amb un vídeo en què mostra algunes de les amenaces de marroquins, com “recorda que tindràs conseqüències, som una legió”, o “seràs la nostra primera visita”. També en diuen “gallina” i el repten a dir-ho a la cara, mentre que un altre li adverteix que està “jugant amb foc”.

“Els marroquins us odiem i volem la guerra amb vosaltres”, diu un dels missatges, “per restaurar Ceuta i Melilla i venjar els màrtirs d'Andalusia”. En aquest sentit, li diuen a Roberto Vaquero que “Espanya és nostra”, i l'amenacen de fer-li una visita i de posar-hi explosius. El Frente Obrero ha intercalat aquests missatges amb el discurs de Roberto Vaquero, assenyalant així que les amenaces no els callaran.

Missatges de suport a Roberto Vaquero

El vídeo s'ha viralitzat ràpidament i Roberto Vaquero ha rebut desenes de missatges de suport. Alguns dient-li que el votaran només per això, i que esperen que treguin almenys un eurodiputat per fastiguejar els que l'amenacen. "Se'm posa la pell de gallina", diu un dels comentaris, i un altre que "som l'Espanya desperta".

“No ens callaran, i menys al nostre país, que se'n vagin”, afirma algú, i són molts els comentaris que animen el Frente Obrero a “continuar donant guerra”. Un compte dóna ànims a Roberto Vaquero, afirmant que “la islamització és l'amenaça més gran de la nostra era” i que “és d'admirar com n'és de valent”. Agraeixen al líder del Frente Obrero que digui “veritats com punys” i el seu “coratge i valentia” per ser “l'únic que crida la veritat en aquesta societat sorda i estúpida”.

➡️ Política

Més notícies: