Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

Frank Cuesta anuncia el partit que votarà a les europees i el seu tuit es torna viral

El presentador revela la seva afinitat política després d'allunyar-se de Vox

El presentador Frank Cuesta fa temps que es mulla en temes polítics amb la franquesa que el caracteritza, sense embuts ni pèls a la llengua. Ho fa a través del seu perfil a X, on acaba de revelar quin partit votarà a les europees. Tot i que durant molt de temps se'l va relacionar amb Vox, fa temps que el naturalista va donar l'esquena als de Santiago Abascal i va optar per un altre partit antiimmigració.

Es tracta del partit de Roberto Vaquero, el Frente Obrero, que es presenta a les eleccions europees del 9 de juny amb la immigració com a principal eix. Frank Cuesta ha compartit el seu vídeo electoral i ha manifestat la seva afinitat amb un missatge clar: “Cada x temps tenim l'oportunitat de prestar el nostre vot a una força política que s'assembli a les nostres idees i valors”.

El vídeo del Frente Obrero es dirigeix als treballadors “que amb el seu esforç i la seva feina aixequen el país cada dia” malgrat “els impostos excessius i mal invertits”. A la dona que volen “posar el vel islàmic” i al cristià que “volen islamitzar per acabar amb el nostre llegat i la nostra cultura”. I a la joventut d'Espanya “que cal aixecar-se contra la decadència de la nostra societat”.

Roberto Vaquero ha retuitejat el missatge de Frank Cuesta, conscient de l'impuls que el seu suport pot suposar per a la formació. El Frente Obrero, que 46.530 vots a les últimes eleccions generals i 9.976 als recents comicis catalans, espera donar la sorpresa en aquestes eleccions europees. La piulada de Frank Cuesta s'ha viralitzat en qüestió d'hores i compta amb més de 300 comentaris.

Frank Cuesta i el seu allunyament de Vox

A les eleccions generals del 23 de juliol de l'any passat, Frank Cuesta va mostrar la seva afinitat cap a Vox, cosa que li va costar un linxament al crit de “fatxa”. Mesos després, després de la crisi interna per la sortida d'Iván Espinosa dels Monteros, va afirmar que “vaig fer bé de no haver votat” mostrant així el seu distanciament amb Vox. Des de llavors s'ha especulat amb quin partit donaria suport el presentador, i per fi hem sortit de dubtes.

A les recents eleccions catalanes, Frank va reconèixer sentir-se atret per la campanya contra la islamització que estava fent el Frente Obrero. El presentador es va mostrar desitjós per conèixer les propostes del partit de cara a les eleccions europees, i sembla que li han agradat. Ara ha mostrat clarament el seu suport al partit de Roberto Vaquero, generant tota mena de reaccions a les xarxes socials.

Crítiques i suports a Frank Cuesta

Hi ha molts comentaris crítics amb l'elecció de Frank Cuesta, sobretot procedents de l'entorn de Vox que entenen que el Frente Obrero és un partit comunista disfressat. Però també hi ha qui li dóna suport. "Jo no sóc d'esquerres ni comunista, ni ho seré mai, però votaré el Frente Obrero, perquè això no va d'esquerres o dretes", diu un dels usuaris que comenten el tuit viral del presentador.

➡️ Política

Més notícies: