Primer pla de Sílvia Orriols somrient
POLÍTICA

Fracàs de l'acte de la CUP contra Sílvia Orriols

Als 'cupaires' els torna a sortir malament la seva confrontació amb l'alcaldessa de Ripoll

Des del 28 de maig passat, la CUP té una nova enemiga: Sílvia Orriols . L'alcaldessa de Ripoll s'ha convertit en un maldecap per a la formació anticapitalista, que no dubta a atacar-la una vegada i una altra. La darrera ocasió va ser aquest cap de setmana passat. I una vegada més, la jugada no els va sortir tan bé com s'esperaven.

La plana major dels 'cupaires' va convocar la premsa a la capital del Ripollès en un acte de campanya per a les eleccions del 23 de juliol. Tot i que el partit de Sílvia Orriols, Aliança Catalana, no es presenta al Congrés, la CUP va tornar a evidenciar la seva obsessió amb l'alcaldessa de Ripoll. En una roda de premsa per demanar el vot per al 23-J, els anticapitalistes van carregar durament contra Orriols.

Un cop més, van qualificar Sílvia Orriols d'“extrema dreta” i van afirmar que representa “el mateix que VOX”, segons les paraules de Mireia Vehí. A més, també van demanar una moció de censura per “fer-la fora” de l'Ajuntament de Ripoll. Una moció de censura que, per cert, ells mateixos podrien articular.

En altres ocasions en què la CUP ha intentat atacar Sílvia Orriols, ja han sortit esquilats i aquesta vegada no va ser una excepció. La líder d'Aliança Catalana va respondre a la comparació amb la formació de Santiago Abascal retraient als anticapitalistes que es presenten al Congrés “igual que VOX”. I també que allà “parlaran castellà igual que VOX”. “No deu ser que sou com VOX?” es preguntava l'alcaldessa de Ripoll.

Si les paraules de la líder de la CUP tenien poc més de 100 'm'agrada' a Twitter, la resposta de Sílvia Orriols n'acumulava més de 1.400. Més tard, Orriols donava les gràcies a la formació anticapitalista perquè “he tornat a ser tendència a Twitter”. D'aquesta manera, la CUP tornava a donar repercussió a la líder d'Aliança Catalana en l'intent d'aplicar-li un cordó sanitari a Ripoll.

Com també van assenyalar altres usuaris, a l'acte de la CUP hi havia més periodistes que militants de la formació antisistema. En plena campanya per demanar el vot per al Congrés, els anticapitalistes van apostar per dedicar un cap de setmana a criticar Sílvia Orriols. I donaven així més notorietat a l'alcaldessa d'aquesta petita localitat de poc més de 10.000 habitants.

➡️ Política

Més notícies: