Primer pla de Sílvia Orriols rient lleugerament
POLÍTICA

Sílvia Orriols ja se les té amb la CUP a Ripoll

Els cupaires segueixen sense pair el triomf d'Aliança Catalana a la capital del Ripollès

Ha passat més d'un mes des que es van celebrar les eleccions municipals i a la CUP continua costant pair el triomf de Sílvia Orriols a Ripoll. La líder d'Aliança Catalana va obtenir més del 30% dels vots, va doblar en regidors (6) els principals rivals (3) i va accedir a l'alcaldia després de la incapacitat d'ERC, Junts, PSC i CUP d'articular una alternativa. Davant aquest escenari, els anticapitalistes (que van aconseguir 2 regidors) van prometre fer una oposició dura. I ara, només 3 setmanes després d'accedir al càrrec, ja han intentat provocar Orriols per xarxes socials.

L'alcaldessa de la capital del Ripollès va fer una publicació que va aixecar ampolles a les files 'cupàries'. "Tercera setmana i ni rastre de l'apocalipsi que la resta de partits i mitjans de comunicació van augurar", comentava.

Dani Vilaseca, cap de files dels anticapitalistes al municipi, va respondre amb un altre missatge en què acusava Orriols de diverses coses després de 3 setmanes de mandat. Des de tenir els carrers bruts fins a la “incapacitat de solucionar problemes econòmics”, passant pel “col·lapse del trànsit per les obres”. A més, també la va acusar de “senyalament públic de l'oposició”.

Sílvia Orriols contesta el cap de files dels cupaires

Aquesta última acusació és la que va provocar la resposta de Sílvia Orriols al representant cupaire. “Que el regidor de la CUP m'acusi d'assetjar opositors polítics quan és el seu partit el que m'ha fet 'escratxos'[...], és poesia”, reivindica. A més, també li recorda que el partit anticapitalista “ha convocat manifestacions de suport a l'individu que em va amenaçar per internet”.

Més tard, Sílvia Orriols publicava un vídeo del dia en què va ser proclamada alcaldessa. En aquest vídeo es veu com els Mossos d'Esquadra la van haver de protegir a la sortida de l'ajuntament. “La que va haver de sortir escortada vaig ser jo i ara un cupaire m'acusa d'assetjar opositors polítics. Perdoneu si em ve el riure”, afirmava.

A més, l'alcaldessa de Ripoll també va compartir el missatge d'un altre usuari que recriminava a Dani Vilaseca les seves paraules. "Mira que ets cínic. Forma un govern amb els altres grups i no estaràs a l'oposició". I també li retreu que “heu estat assetjant la Sílvia Orriols i la seva família fins a límits que un bocamoll com tu no aguantaria”.

➡️ Política

Més notícies: