Muntatge de Tània Verge i Fira d'Abril

POLÍTICA

La foto de Tània Verge a la Fira d'Abril que porta cua a les xarxes

La consellera d'Igualtat es deixa caure per la Fira d'Abril i l'humor en xarxes és màxim

Un dels consellers del Govern d'ERC que desperta més ires a les xarxes socials és Tània Verge. Les acusacions més habituals són al seu feminisme queer institucionalitzat. Només cal veure les reaccions dels usuaris als seus anuncis en xarxes socials per veure que cada un és més criticat que l'anterior.

Des de felicitar el “Solstici d'Hivern” per Nadal fins al seu pla per combatre la “pressió estètica” i passant per la proximitat a l'islam. És força estrany trobar qualsevol intervenció de la consellera Verge que no li valgui una onada immediata de crítiques.

Tot i que també provoca molt d'humor, perquè si alguna cosa tenen les xarxes socials és la capacitat per a una sàtira infinita. Cosa que fa sovint el podcast d'E-Notícies. La Catalunya Woke ha publicat una fotografia de la consellera Verge a la Fira d'Abril i que ja arriba gairebé a quaranta mil visualitzacions.

Tuit de Catalunya Woke sobre Tania Verge a la Fira d'Abril de Barcelona

L'anècdota és que, si es busca, a la foto també hi apareix Carlos Carrizosa. Cosa que també ha despertat els comentaris jocosos dels usuaris. “Crec que fan bona parella”, deia algun amb sorna.

Per la resta, els usuaris han aprofitat per carregar contra Tània Verge, que ja tothom veu de sortida. “Acomiada't, Tània, acomiada't i brinda per la maleïda i nefasta feina que has fet”, “Quinze dies i ja estarà Quines ganes de votar i treure'ls fora!” o “Té cara de funeral”. Aquests eren els comentaris a la presència de Tània Verge a la Fira d'abril.

➡️ Política

Més notícies: