Muntatge de Jaume Collboni i el Mag Pop amb manifestants indepes enfadats
POLÍTICA

Una foto de Jaume Collboni i el Mago Pop enfada els indepes

L´alcalde de Barcelona es fotografia amb l´artista amb la bandera espanyola i la de Barcelona

Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, rebia aquest dijous a l'Ajuntament Antonio Díaz. Potser no els soni per aquest nom, però si diem el Mag Pop, ja no hi ha cap dubte. Díaz ha tornat a Barcelona amb el seu exitós espectacle i Collboni s'ha volgut reunir amb ell.

"Avui ens hem trobat amb l'extraordinari Antonio Díaz – més conegut com El Mago Pop. Torna a Barcelona amb tota la seva màgia després de conquerir el món amb el seu espectacle. Com ens mostra el Mago Pop, la cultura i l'art ens donen el poder de somiar i creure en allò impossible!", deia la publicació de Collboni a les xarxes. Aquesta anava acompanyada d'una fotografia de tots dos a l'Ajuntament de Barcelona.

Monatje de fotos de Jaume Collboni i un tweet que ell mateix ha publicat recentment

Al costat de Collboni es poden veure dues banderes, la de Barcelona i la d'Espanya, cosa que ha indignat a usuaris indepes. "Una vergonya que no surti la senyera a fotos institucionals de l'alcalde de Barcelona", deia un dels comentaris. Un altre triva d'ironia: "El truc de màgia era fer desaparèixer la bandera catalana".

La publicació de Jaume Collboni acumula més de 100 respostes, gairebé totes d'independentistes emprenyats perquè al costat de la bandera de la ciutat no hi ha la de Catalunya. Alguns demostren estar molt enfadats i l'acusen de "robar" l'alcaldia, mentre que d'altres el titllen d'"alcalde d'Espanya".

El cas és que el Mago Pop torna a Barcelona i serà al Teatre Victòria de la ciutat des del 25 d'octubre fins al 7 de gener del 2024. Ho farà després de triomfar a Broadway, on va recaptar en una setmana d'agost gairebé 2,5 milions d'euros, superant aquests dies el Rei Lleó i altres musicals com Hamilton. Segons van recollir diversos mitjans especialitzats, es va convertir en l'espectacle que més ha recaptat en una sola setmana al cèlebre teatre Ethel Barrymore de Broadway.

Ara, torna de Nova York per aterrar al seu Teatre Victòria de Barcelona, on ja ha triomfat anys anteriors amb la funció "Nada es imposible". Més enllà de les banderes, l'alcalde Jaume Collboni no ha dubtat en aprofitar l'embranzida del Mago Pop a les xarxes. Encara que hagi enfadat alguns.

➡️ Política

Més notícies: