Primer pla de Tomàs Molina

POLÍTICA

Fins i tot Xavi Coral de TV3 riu del fitxatge de Tomàs Molina per ERC

El meteoròleg de la televisió pública catalana anirà de número dos a les eleccions europees pels republicans

El polèmic salt a la política de Tomàs Molina, el carismàtic home del temps de TV3, està sent el tema de la setmana. El meteoròleg anirà de número dos a les llistes d'ERC per a les eleccions europees, pel seu compromís contra el canvi climàtic. La notícia ha agafat tots desprevinguts, i encara que ha indignat a molts també hi ha qui s'ho pren amb humor.

Així s'ha vist al mateix plató del Telenotícies de TV3, des d'on Tomàs Molina sol donar la predicció del temps. Ahir a la nit li tocava a Francesc Mauri, que va ser testimoni de la broma amb què el presentador Xavi Coral va tractar el tema de moda. “Què, Mauri, tu no tens intenció de fer-te polític en principi no?”, pregunta al seu company en to de broma i distensió.

“Ostres, aquesta no me l'esperava”, reconeix Francesc Mauri, que confessa que “ara com ara” no té “cap intenció” de fer com el seu company. Efectivament, sembla que Francesc Mauri no està disposat per ara a fer el salt a la política. Encara que si ho fes, els internautes que han comentat la jugada el veuen més a la CUP o a Podem.

TV3 i els partits, vasos comunicants

L'home del temps ja va sembrar la polèmica el setembre de l'any passat quan va aparèixer en antena amb una samarreta cridanera. Hi apareixien els Països Catalans dins d'una estrella vermella de cinc puntes, en una clara referència a l'independentisme i el socialisme. Aquest és el motiu pel qual se l'ha vinculat més amb l'esquerra independentista que no pas amb altres partits sobiranistes més d'ordre.

Tampoc no és la primera vegada que la política es cola de manera evident a TV3, ja que en el seu moment els presentadors Laura Rosel i Ricard Ustrell van lluir samarretes reivindicatives de l'1 d'octubre i de Carles Puigdemont. A més, el salt de la televisió pública als partits darrerament s'està convertint en habitual. Francesc-Marc Álvaro, Joan Queralt i Eduard Pujol van fer el pas a les eleccions del 23-J, l'any passat, i ara s'especula amb el fitxatge d'Antoni Bassas per Junts.

➡️ Política

Més notícies: