La periodista Àngels Barceló a Cadena SER
POLÍTICA

Fins i tot Ángels Barceló i la Cadena SER es planten davant Puigdemont i Sánchez

Editorial duríssim d'Àngels Barceló al seu programa 'Hoy por hoy'' després del que va passar dimecres al Congrés. L'única ràdio afí a Pedro Sánchez parla de 'surrealisme' i d''infern'

L'esperpent viscut aquest dimecres 10 de gener de 2024 al Congrés dels Diputats promet marcar un abans i un després a la política espanyola. Pedro Sánchez va sortir amb vida i va tirar endavant totes les votacions menys una, però va constatar que està atrapat pel seu afany de governar a qualsevol preu. Junts per Catalunya ho sap, Podem se n'aprofita i el resultat és un 'infern' per a la coalició entre el PSOE i Sumar. No són només paraules d'aquest redactor, és la principal tesi d'Àngels Barceló, periodista i presentadora del programa 'Hoy por hoy' de la Cadena SER, l'espai de ràdio més escoltat a Espanya.

No cal explicar la proximitat de la SER amb el PSOE i amb Pedro Sánchez. És l'única ràdio de les grans que dóna un cert suport a l'esquerra i al Gobierno. Per aquest motiu és important explicar què ha passat al bitllet d'opinió d'aquest dijous d'Àngels Barceló. "Les cessions del Gobierno de coalició a la formació independentista ja comencen a configurar una llista excessivament llarga, cessions i concessions que no passen per cap mena de debat ni de filtre. Els de Puigdemont van posant checks al costat de totes les seves peticions que el Gobierno va acceptant, ofegat a la seva minoria parlamentària. El que en el seu moment Pedro Sánchez va vendre com un acord de legislatura amb Junts és evident que no existeix", assegura Barceló.

La seva mena d'editorial és realment dura amb els acords entre el PSOE i Junts per Catalunya. Àngels Barceló no entén com Sánchez i Puigdemont poden pactar la delegació de les competències en immigració d'esquena d'ERC, que governa la Generalitat. ""Un surrealisme més que se suma a tot allò viscut ahir", ho cataloga la periodista de la SER.

Ho deia e-Notícies ahir a la nit dimecres: la legislatura es preveu impossible per a Pedro Sánchez . Més encara quan sembla clar que a Junts només li importa la llei d'amnistia, de manera que de moment estreny però no ofega. Àngels Barceló ho explica d'una altra manera: "Acostumem-nos a això d'ahir, perquè serà habitual, convertint la legislatura en la més incerta fins ara i en un autèntic infern per al Gobierno central".

L'opinió de la directora de l''Hoy por hoy'' no és anecdòtica. Pedro Sánchez va perdent suports, públics i privats pels xantatges continus de Junts per Catalunya i per la confrontació amb Podem. Sembla que l'argument Vox va perdent pes, mentre que la debilitat mostrada del PSOE amb Puigdemont arriba fins a la Cadena SER. No ho diem nosaltres, ho diu Àngels Barceló: Junts ja sap que li pot treure al Govern de Sánchez el que vulgui.

➡️ Política

Més notícies: