Muntatge de fotos de Pedro Sánchez amb bitllets d'euro de fons
POLÍTICA

Filla de socialistes rep la primera nòmina i flipa amb el que s'emporta l'Estat

El tuit dels impostos que fa cremar les xarxes


El Govern de Pedro Sánchez ha començat a caminar amb la promesa de mantenir “els avenços socials” de l'anterior legislatura. Això implica seguir pel camí de l'augment de la despesa social, que exigeix alhora la pujada d'impostos. Per a l'any que ve ja hi ha previstos diversos increments a l'IRPF.

La influencer FerRepelente ha posat en el debat el sablazo dels impostos amb un tuit cridaner. Explica el cas de la seva cosina petita, que és “sociata” i els pares de la qual “corrin al PSOE andalús”. Ha cobrat la primera nòmina, de 2.000 euros, però està “plorant” perquè 750 euros “se'n van al butxaca de l'Estat”.

FerRepelente, amb 14,5 mil seguidors a Twitter i més de 8 mil a Twitch, és una coneguda influencer contra l'esquerra. Es va fer famosa quan fa dos anys va denunciar Juan Carlos Monedero, antic professor seu a la UCM, per presumpte assetjament en un bar. El seu tuit sobre els impostos ja porta més de set mil Likes.

Els impostos i la corrupció

“Com que la pobra és sociata i els seus pares treballin al PSOE andalús fa tot el matí que ho repeteixo no és màgia, són els teus impostos”. Amb aquesta frase, la influencer denuncia la lògica perversa de la pujada d'impostos i la corrupció. El missatge s'ha viralitzat, i s'ha obert un debat a les xarxes.

Marco, un altre tuiter, respon que “si algú de la seva família té càncer, explica també que gràcies als seus impostos es pot curar la gent”. FerRepelente us respon amb els pressupostos generals de l'Estat. La despesa a Sanitat és ínfima, en comparació amb altres partides com les pensions o la transferència a les comunitats autònomes.

➡️ Política

Més notícies: