Muntatge amb un pla mitjà de Xavier Rius mirant a càmera amb una imatge d'Alberto Núñez Feijóo de fons mentre parla en un faristol durant un míting del PP

Feijóo demana el vot als electors de… Podemos!

Reportatge de Xavier Rius de l'acte d'Alberto Núñez Feijóo al Turó Park de Barcelona

Feijó pide el voto a los electores de … ¡Podemos!

Xavier Rius es desplaça fins al Turó Park de Barcelona per assistir a l'acte del Partit Popular, en el qual intervé el candidat a la presidència del Gobierno, Alberto Núñez Feijóo. El director d'E-Notícies conversa amb alguns membres de la formació, com ara l'alcaldable de Masquefa (ex de Ciutadans), i recull algunes de les intervencions més destacades dels protagonistes. A l'acte polític del PP va parlar el cap de llista per Barcelona al Congrés dels Diputats, Nacho Martín Blanco, o el líder popular a Catalunya, Alejandro Fernández.

Parla Feijóo

El plat fort del míting va ser la intervenció del qual, segons les enquestes, serà el pròxim president del govern espanyol. O, almenys, qui guanyarà còmodament les eleccions del pròxim 23 de juliol. Estem parlant d'Albert Núñez Feijóo. Entre altres coses, el candidat del PP va carregar contra els impostos o va proposar fer fora els okupes en 48 hores.

A més, Alberto Núñez Feijóo no va escatimar en elogis cap als catalans, a qui va catalogar del "poble més esplèndid d'Espanya". El líder del PP també va treure pit pel pacte a Barcelona, que va evitar que l'Ajuntament de capital catalana estigui ocupat per l'"independentisme o el populisme". Feijóo, doncs, torna a visitar Catalunya amb les enquestes totalment a favor seu.