Home amb barba dins un automòbil.
POLÍTICA

VÍDEO | Un famós youtuber denuncia un intent de robatori a Catalunya: 'Estic tremolant'

Salva té més de 6 milions de subscriptors a Youtube

Salva (@DualCoc) és un youtuber espanyol que acumula més de sis milions de subscriptors a Youtube. Va començar fent contingut sobre videojocs i ara el peta a les xarxes amb vídeos de bromes, reaccions i estil de vida. L'influencer malagueny ha fet un vídeo urgent denunciant un robatori a Catalunya, que s'ha viralitzat gràcies a la difusió del compte de Wall Street Wolverine.

El vídeo comença amb el youtuber “mitjà tremolant” dins del cotxe, on acaba de ser objecte d'un robatori. Explica que “estava pagant el tiquet del pàrquing de l'aeroport” quan de cop i volta un marroquí s'ha ficat al cotxe. “M'ha dit que només estava mirant”, relata, però “li ha faltat això per emportar-se la motxilla, el mòbil”.

Com s'esperava, el vídeo s'ha viralitzat ràpidament amb més de mig milió de visualitzacions i centenars de missatges. La popularitat d'aquest youtuber ha ajudat a difondre el que passa a Catalunya, amb la delinqüència disparada. Delictes com els furts i els robatoris s'han disparat, i la majoria dels que es cometen a Barcelona estan protagonitzats per estrangers multireincidents.

La gent esclata a les xarxes socials

"A la gent li costa cada vegada menys dir la nacionalitat dels delinqüents", celebra un comentari. Encara que n'hi ha molts que tiren d'ironia i diuen que "són casos aïllats", que "són els seus costums i cal respectar-los", i que "això és impossible, si a mi em van dir que venien a integrar-se a la nostra cultura".

Hi ha molts comentaris lamentant la degradació de Barcelona, que és "ja tercermundista", i culpant l'esquerra i la islamització. Per a molts el problema és el model multicultural promocionat a Catalunya per partits com ERC, a la Generalitat, i els Comuns, a l'ajuntament de Barcelona.

Cal llegir amb atenció el missatge d'un usuari, que explica la seva experiència: “A casa meva es va voler ficar un marroquí una nit i no desitjo a ningú una experiència així. Això ho patirem els ciutadans, els hipòcrites polítics no tindran aquests problemes. El dia que els passi una situació així veuran que divertit”.

➡️ Política

Més notícies: