Pla mitjà d'Alejandro Fernández parlant en un míting i fent un gest amb la mà esquerra cap endavant

POLÍTICA

Un exrival d'Albiol a Badalona dona suport públic al PP d'Alejandro Fernández

'Faré una excepció': desitja molta sort a la candidatura del PPC a les properes autonòmiques

El que fos alcaldable per a l'ajuntament de Badalona per Ciutadans, Sergio Otero, ha fet una cridanera publicació a les xarxes. “No vaig pensar mai que penjaria una publicació del que va ser el meu rival a les urnes allà del 2021”. Com tants altres, reivindica la feina de l'alcalde Albiol i, per remissió, a Alejandro Fernández.

El nou espai del PP

Les perspectives electorals són molt bones per al PPC. Les enquestes els situen clarament com el partit que més creixerà. El motiu no és altre que la desaparició de Ciutadans. A excepció d'una quota menor, el gruix de l'electorat taronja se'n va cap a Alejandro Fernández.

En aquest ressorgiment del PP català, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, té molt de protagonisme. Després que l'oposició intentés evitar que governés el PP, al final Albiol es va imposar gràcies a una majoria absoluta. Tot és degut a la seva lluita sense caserna contra la delinqüència i la inseguretat i al fet que li ha donat veu a Badalona.

En aquest sentit, no és estrany que Alejandro Fernández faci referència a Albiol quan tracta temes d'inseguretat. Pel que fa a l'aprovació de la ILP per regularitzar mig milió d'immigrants, per exemple, Fernández es va remetre a les xarxes socials a l'opinió de l'alcalde.

Per això, el PPC ha organitzat un acte a Barcelona “contra l'okupació i la delinqüència” on hi haurà Fernández i Albiol. I és precisament de l´anunci de l´acte sobre el qual s´ha pronunciat Sergi Otero:

Tuit de Sergio Otero sobre la presentació d'ALejandro Fernandez a les eleccions catalanes

Otero fa referència a l'alcaldessa socialista de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlón, i qualifica la política de “deixadesa”. Això apunta que, efectivament, la llera natural d'un exvotant de Ciutadans a Catalunya és cap al PP.

➡️ Política

Més notícies: