Sala del cinema Aribau de Barcelona, on s'emet el documental de S'ha Acabat
POLÍTICA

Èxit a la presentació del documental de S'ha Acabat a Barcelona

L'estrena d''El precio de la libertad', el documental de S'ha Acabat!, omple la sala dels cines Aribau amb la presència de diverses cares de la política catalana

Dijous passat, la sala 3 dels cines Aribau de Barcelona acollien la projecció de 'El precio de la libertad', un documental protagonitzat, gravat i editat per S'ha Acabat!. En aquest film de 50 minuts, l'entitat relata cronològicament la història des de la seva fundació fins a l'actualitat.

En aquest documental, diversos membres de S'ha Acabat!, i cares reconegudes de la política nacional, relaten el que ha passat a la Universitat Autònoma de Barcelona durant una conferència sobre la Unió Europea. I és que durant la fira d'entitats del campus de la UAB, un grup de processistes radicals van intentar boicotejar la carpa de l'organització de S'ha Acabat!.

A més d'aquest episodi, a 'El precio de la libertad' es relaten altres intents de boicot que han patit alguns dirigents i exdirigents de l'organització des de la seva fundació el 2018.

En aquest documental alguns joves expliquen els motius que els van portar a formar part d'aquesta entitat que defensa, entre d'altres, les llibertats, els drets civils i la unitat d'Espanya. A més dels membres de S'ha Acabat!, Ignacio Garriga, Alejandro Fernández o Isabel Díaz Ayuso, n'han participat amb el seu testimoni.

'Sold out' amb moltes cares conegudes a l'estrena del documental de S'ha Acabat!

La sala 3 dels cines Aribau de Barcelona van penjar el cartell de “sold out” a l'estrena de 'El precio de la libertad' de l'entitat S'ha Acabat!. Moltes van ser les cares que, a més de participar de forma activa al documental, van voler donar suport a l'estrena d'aquest.

I és que fins a aquest cinema es van apropar, entre d'altres, el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández; el líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera o vicepresident de Vox, Ignacio Garriga.

Tot i això, no van ser els únics que no es van voler perdre l'estrena del documental de S'ha Acabat! El líder de Vox a Catalunya, Gonzalo de Oro, el número u de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa; i la diputada del mateix partit, Anna Grau; tampoc no es van perdre l'esdeveniment.

Igual que amb la seva participació nul·la en aquest documental, el PSC i els partits processistes van declinar la invitació a l'estrena del documental.

➡️ Política

Més notícies: