Muntatge de Silvia Orriols amb Alfons Godall i el Camp Nou de fons

POLÍTICA

Un exdirectiu del Barça de Joan Laporta surt en defensa de Sílvia Orriols

Anuncia que es donarà de baixa de VilaWeb i molts usuaris diuen que faran el mateix

El que va ser vicepresident del F.C. Barcelona, Alfons Godall, ha criticat a les xarxes un editorial de Vicent Partal parlant d'Aliança Catalana. El director de VilaWeb s'ha referit a Sílvia Orriols en els termes habituals de racisme i extrema dreta. Godall ha reaccionat a aquest article de Partal demanant “respecte i sentit democràtic”.

L'article de Partal

Alfons Godall i Martínez és un economista i empresari català. Encara que és conegut per haver estat el vicepresident de Laporta entre el 2003 i el 2010. Tal com diu el seu perfil a X, Godall és obertament independentista i, pel que sembla, lector de VilaWeb. Però ja no més. L'exdirectiu del Barça ha reaccionat de manera una mica irada a un dels darrers editorials de Vicent Partal.

Es titula “El racisme” i la seva anàlisi no se surt dels elements comuns que hi ha ara a la premsa oficialista. Entre altres coses, Partal assenyala que Aliança Catalana no el caracteritza l'independentisme, sinó el “racisme i la xenofòbia”. També anota que “el feixisme, l'extrema dreta i el racisme als Països Catalans han estat sempre moviments espanyols”.

Partal també apunta a la tesi que Aliança Catalana és un Cavall de Troia d'Espanya per enfonsar el sobiranisme català. “La desproporció entre allò que representa i l'entusiasme que desperta als mitjans antiindependentistes hauria de ser suficient per fer obrir els ulls de molta gent”, conclou Partal.

“Una mica de respecte”

“Has perdut un subscriptor”. Així de breu s'ha mostrat Alfons Godall en la resposta a l'article de Partal. L'antic directiu del Barça ha assenyalat que no sap ni tan sols si votarà a les eleccions, però demana “una mica de respecte i de sentit democràtic”.

Tuit Alfons Godall contra VIcent Partal

En última instància, Godall ha posat veu al sentiment de molts ciutadans catalans que volen votar AC. No se senten representats per la caricatura feixista que es fa des dels mitjans oficials i protesten per aquesta banalització del racisme i de l'extrema dreta.

Molts usuaris han reaccionat de manera similar al missatge de Godall. Diuen que abans eren lectors de VilaWeb i que ara cancel·laran la subscripció. El motiu, expliquen, és que no aguanten la tutela política que es fa des dels mitjans.

➡️ Política

Més notícies: