Fotomuntatge de la discoteca Razzmatazz de Barcelona amb un Mosso d'Esquadra
POLÍTICA

Evacuada una coneguda discoteca de Barcelona per una amenaça de bomba

Davant l'amenaça s'han activat tots els protocols antiterroristes

Després de l'atac terrorista que Hamas va cometre en diverses zones d'Israel, tota Europa s'ha posat en alerta, també Espanya. Aquesta situació ha provocat que el país es trobi al nivell 4 d'alarma antiterrorista.

Sense anar més lluny, aquest divendres passat la Policia Nacional va detenir 4 persones a Cubelles i a altres punts de l’Estat per proselitisme i captació gihadista a les xarxes socials. Ara, el punt de mira ha estat una de les discoteques més famoses de Catalunya.

Nit complicada a la discoteca Razzmatazz de Barcelona per un possible atac terrorista. Els fets han tingut lloc aquest diumenge a la matinada. Tal com afirma Metrópoli Abierta, els Mossos d'Esquadra s'han vist obligats a desplegar un ampli dispositiu a la coneguda discoteca de la capital catalana.

Una amenaça de bomba falsa ha obligat a activar els protocols antiterroristes dissabte a la nit a la sala Razzmatazz de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han rebut una trucada cap a les 4.20 hores de la matinada, on els han alertat que dins del local d'oci nocturn hi havia un artefacte explosiu.

Una falsa alarma

Segons ha avançat Metrópoli Abierta i ha confirmat l'ACN, la policia catalana ha desplaçat cap al lloc la unitat canina i el local ha tret tota la gent que era a l'interior de la sala, avançant l'hora de tancament. La inspecció a la discoteca es va allargar fins a les 8.00 hores del matí i va concloure que era una falsa alarma.

A l'operació també han intervingut els Tècnics Especialistes en Desactivació d'Artefactes Explosius (TEDAX).

Amenaça de bomba a l'Hospital General de Catalunya

Aquest divendres l'Hospital General de Catalunya també va ser objecte d'una amenaça de bomba falsa. Després d'una trucada alertant del fet, el centre hospitalari ha activat els protocols antiterroristes i ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat sobre totes dues i la policia catalana ha desplaçat al lloc la unitat canina, que ja ha permès descartar la veracitat de la trucada. Davant d'aquest fet, el centre sanitari de Sant Cugat del Vallès ha pogut reprendre l'activitat amb normalitat.

➡️ Política

Més notícies: