Fotomuntatge d'Irene Montero amb el rostre seriós i un fragment de la seva entrevista al podcast 'El sentido de la birra'
POLÍTICA

Estupor per la definició que fa Irene Montero del concepte de dona

L'exministra d'Igualtat del Gobierno, Irene Montero, ha definit en un conegut podcast el concepte de dona, deixant tothom en xoc

Estupor per la resposta d'Irene Montero a una de les preguntes més debatudes darrerament: 'Què és ser dona?'. L'exministra d'Igualtat acudia en qualitat d'entrevistada al podcast El sentido de la birra, de Ricardo Moya, dimecres passat, 24 de gener.

Allí, no dubtava a donar una definició exacta del concepte de dona. Tot i això, la resposta d'Irene Montero era ràpidament desmuntada per l'entrevistador. Aquest assegurava que, segons el que havia dit l'exministra, ella mateixa no es podia considerar dona.

Irene Montero respon què és ser dona

L'exministra d'Igualtat Irene Montero era entrevistada al podcast El sentido de la birra de Ricardo Moya dimecres passat, 24 de gener. Tot i això, molts acabaven al·lucinant després de la definició del concepte de dona que proposava Montero.

Fins i tot el mateix entrevistador. La política responia a una pregunta molt controvertida actualment: 'Què és una dona?'. Una qüestió que ha estat àmpliament debatuda i que l'exministra d'Igualtat va intentar respondre dimecres passat al podcast de Ricardo Moya.

"Ser dona és tenir una posició a la societat de desigualtat davant dels homes", començava a dir Irene Montero. I Ricardo Moya li preguntava si realment ho posaria d'aquesta manera al diccionari.

"Pel que em dius, podríem posar persona que pateix més violència, que pateix més pobresa, persona que pateix més discriminació... Aquesta seria la definició de dona?".

"Sí. Sens dubte, molt més que tenir determinades característiques biològiques o característiques femenines per excel·lència que ningú sap anomenar", assegurava Irene Montero.

Estupor per la definició d'Irene Montero del concepte de dona

Tot i això, l'entrevistador acabava per rebatre la definició d'Irene Montero del concepte de dona. I és que aquest li plantejava que ella mateixa no es podia considerar dona segons la resposta que acabava de donar. "Aleshores, per exemple, tu no entraries en aquesta descripció de dona que m'estàs dient".

"Ets una persona que té un accés públic, cert poder adquisitiu, que no està tan discriminada perquè és una persona que ha arribat a certes quotes de poder", destacava el presentador d'El sentido de la birra.

Una apreciació que deixava sense paraules l'exministra de Podemos. I que, a més, omplia de comentaris les xarxes, que al·lucinaven amb la resposta d'Irene Montero. Una amb què s'havia exclòs ella mateixa del concepte de dona.

"Llavors el captaire que viu a la cantonada del meu carrer és dona".

"Irene Montero caient al parany i revelant que ella no és dona".

"El millor, la cara que se li queda. I pensar que aquesta senyora ha estat ministra..."

Muntatge de tres tweets sobre l'entrevista d'Irene Montero a 'El sentido de la birra'
➡️ Política

Més notícies: