Joel Díaz mira la càmera amb expressió neutral, fons groc.
POLÍTICA

Una estrella de TV3 fa una 'broma' en directe sobre violar la filla de Sílvia Orriols

Joel Díaz treballa al programa APM? i també a El Matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell

Nova polèmica al voltant de TV3. Una de les seves principals estrelles, Joel Díaz, és a l'ull de l'huracà després de fer un pretès acudit sobre violar una de les filles, menors d'edat, de Sílvia Orriols.

Joel Díaz, declarat comunista i votant de la CUP, treballa al programa APM? (Alguna Pregunta Més?). També ho fa a El Matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell, un dels grans beneficiats dels generosos contractes que TV3 reparteix entre productores amigues. De fet, l'any passat, la productora d'Ustrell (La Manchester) va guanyar més de 5 milions d'euros per la producció de diversos espais per a la Corpo.

Fotografia de Silvia Orriols a Ripoll

Aquest dilluns passat, l'humorista va voler fer una broma sobre una de les filles menors d'edat de Sílvia Orriols. Ho va fer al podcast La Sotana. Manel Vidal, que treballa per al Grup Godó a RAC1, va comentar que una de les filles de la líder d'Aliança Catalana es diu Violant. I Joel Díaz va considerar que seria graciós dir el següent: "Violant és un gerundi. Estan violant la Violant". Un suposat acudit que no va fer gràcia ni els seus propis companys de programa. Tot i això, la polèmica no es va quedar aquí.

Sílvia Orriols, en assabentar-se d'aquest comentari, va esclatar a les xarxes socials. "Joel Díaz, ets un desgraciat. El que has dit de la meva filla ho pagaràs", va afirmar. I, alhora, també va anunciar que emprendria accions legals contra l'estrella de TV3.

Joel Díaz va voler sortir al pas de la polèmica. Demanant disculpes? Ni de bon tros. "Aquí l'únic que hi ha és un joc de paraules infantil, dolent i bastant vulgar sobre el nom Violant, que sempre m'ha semblat molt 'creepy'. No parlo, evidentment, per l'amor de Déu, de violar la filla de ningú. De fet, com es veu al vídeo, jo creia que Violant era un nom de nen", va intentar justificar sense gaire èxit.

El col·laborador de Ricard Ustrell no només no va demanar disculpes, sinó que a més va considerar de mal gust el nom de Violant. I, a sobre, va fer gala de la seva ignorància en afirmar que es pensava que el Violant era un nom de noi. Però aquesta no va ser l'única decisió que va prendre Díaz. Va tancar les respostes a la seva publicació i va bloquejar tot aquell que va criticar el seu pretès acudit. Una decisió curiosa per a un humorista que fa anys que forja una imatge d'enfant terrible.

Lògicament, les crítiques no es van fer esperar. Per exemple, Jordi Aragonès, dirigent d'Aliança Catalana, ha recordat que “cal fer neteja de TV3”. Les crítiques, evidentment, no van arribar des de cap sector de l'esquerra, que va preferir actuar de manera molt diferent de com ho hagués fet si aquest suposat acudit fos obra de Pablo Motos o Bertín Osborne.

➡️ Política

Més notícies: