Muntatge de fotos de Pedro Sánchez amb la cara caiguda i seriosa i, al costat, la imatge d'una col·laboradora de RTVE

POLÍTICA

L'esquerra ja demana intervenir certs mitjans de comunicació després del cas Sánchez

Una tertuliana del diari de Pablo Iglesias demana controlar els mitjans que han tret la informació de Begoña Gómez

Gran polèmica en xarxes per les paraules d'una periodista de Diario Red, el diari de Podemos i que dirigeix Pablo Iglesias. Es tracta de Laura Arroyo, que segons el seu perfil en aquest diari és “Peruana migrant a Espanya. Comunicadora política llicenciada en lingüística hispànica i anàlisi crítica del discurs”.

"Golpisme d'esquerres de tota la vida"

Arroyo va participar en una tertúlia de TVE sobre la carta del president Sánchez. Va dir que Sánchez té l'obligació "d'actuar" amb fets concrets.

La sorpresa va venir quan, entre aquests fets, ha dit que hi ha el de la “intervenció directa de mitjans”. Fa referència als mitjans digitals que han tret tota la informació sobre la dona de Sánchez.

La manera com Podemos interpretada la jugada de Sánchez és dient que ells ja han estat víctimes del 'lawfare' i de la seva aliança amb alguns mitjans. És una reacció semblant a la de Junts, que el primer que va dir va ser que l'expresident Puigdemont ha patit molt més que Sánchez.

Les reaccions a aquesta petició d'Arroyo han estat molt violentes i moltes d'elles l'acusen de voler importar a Espanya les tiranies sud-americanes “Qui és aquesta totalitària i tirana?”, “Golpisme d'esquerres de tota la vida”, “Que vagi a TVE amb els diners de tots a deixar anar discursos dignes d'un dictador em sembla de bojos”.

Si de Podemos depèn que això es faci realitat, els ciutadans poden estar tranquils de moment. El partit morat és només un reflex del que va ser i la seva decadència electoral és ara com ara imparable. Com a màxim, controlen aquest mitjà digital de 'Diario Red' amb la intenció de ser un simple altaveu d'un projecte minoritari.

➡️ Política

Més notícies: