Muntatge fotogràfic amb Laura Borràs somrient de fons i Oriol Junqueras preocupat en primer pla
POLÍTICA

ERC i Junts posen una pantalla gegant per a la final de La Roja

Els processistes s'apunten a la selecció espanyola de futbol femení

Aquest diumenge la selecció espanyola de futbol femení jugarà per primer cop la final d'un Mundial. La Roja torna a despertar passions i són diversos els ajuntaments catalans que han decidit posar pantalles gegants per seguir el partit. Barcelona i Tarragona, governades en solitari pels socialistes -de moment- en són algunes. Però n'hi ha més.

Creixell, municipi turístic de la Costa Daurada, s'ha apuntat a la moda de la pantalla per seguir La Roja. Ho farà al Casal Municipal, on hi haurà un televisor gegant per als aficionats espanyols a partir de les dotze del migdia del 20 d'agost. L'expectació és alta i des del consistori s'avisa que l'accés és lliure i gratuït, però que l'aforament és limitat. És per això que s'obriran les portes tres quarts d'hora abans de l'inici del partit.

Montserrat Muñoz és l'alcaldessa de Creixell i és del PSC. Aquesta població del Tarragonès està governada per un pacte de perdedors. Som Creixell va sumar 4 regidors i el 32% dels vots, però s'ha quedat a l'oposició amb una regidora de Valents.

Encara que sembli un acudit, el govern de Creixell està format pel PSC, la FIC, Junts per Catalunya, ERC i el Partit Popular. Un penta partit que escapa de tota lògica i es va forjar un dia abans del ple de constitució. Una de les primeres decisions d'aquest curiós govern ha estat, doncs, instal·lar una pantalla gegant per seguir la selecció espanyola.

ERC i Junts van ser els dos grans perdedors a Creixell. Els de Puigdemont van passar de 3 regidors a 1, donant un sever càstig al fins aleshores alcalde Jordi Llopart. Esquerra va passar de 2 regidors a 1 i de ser quarta força a la sisena. Tot i la dura derrota processista, les dues formacions no han dubtat a pactar amb el PP per poder estar al poder.

I no només això, sinó que ara callen i miren cap a una altra banda mentre el seu propi govern munta una pantalla gegant per seguir la selecció espanyola. Coses del processisme.

➡️ Política

Més notícies: