Primer pla d'Alberto Núñez Feijóo amb cara de circumstàncies mirant a l'horitzó
POLÍTICA

ENQUESTA | Què ha de fer Feijóo després de les eleccions?

El líder del PP, contra les cordes malgrat haver guanyat les eleccions

La situació d'Alberto Núñez Feijóo no és gens fàcil. El candidat a la presidència del govern va guanyar les eleccions del 23 de juliol passat. Però la composició del Congrés dels Diputats el deixa en una situació delicada. Amb els escons de Vox no arriba a la majoria absoluta, i la resta de possibilitats semblen avui dia molt complicades de dur a terme.

Per intentar governar, Feijóo ha d'assegurar-se els vots de la formació de Santiago Abascal, UPN, Coalició Canària i un PNB que ja ha dit que no vol ni parlar-ne. També té l'opció de parlar amb Carles Puigdemont per tenir el suport de Junts per Catalunya. A més, també hi ha la possibilitat de pactar amb el PSOE perquè els socialistes deixin governar la força més votada. Però aquest escari és també extremadament difícil.

Davant d'aquesta situació, hi ha dubtes sobre el futur de l'expresident de Galícia. I per això preguntem als lectors què ha de fer el candidat popular. Albert Núñez Feijóo ha d'esgotar totes les possibilitats per intentar ser investit? O ha de facilitar la investidura de Pedro Sánchez? O potser la millor opció seria dimitir? Vota i deixa'ns la teva opinió als comentaris!

➡️ Política

Més notícies: